România mondenă: Cum arătau vedetele în urmă cu zece ani? 10 imagini de arhivă

4 Februarie 2013
Generaţiile şi lumea se schimbă, iar majoritatea vedetelor pe care le vedem astăzi la televizor arată mult mai bine decât în trecut. Unele persoane au recurs la operaţii estetice, iar altele pur şi simplu s-au maturizat şi li s-a schimbat fizionomia.

Vă vom prezenta în continuare 10 fotografii realizate în anul 2003, în care apar 14 vedete autohtone.

Cosmina Păsărin şi Nicoleta Luciu par neschimbate

Unele dintre cele mai râvnite vedete ale anilor 2000-2005 sunt, de departe, Cosmina Păsărin şi Nicoleta Luciu. De atunci şi până astăzi, niciuna nu s-a schimbat radical.

Andra, de nerecunoscut

Soţia lui Cătălin Măruţă arăta în anul 2003 total diferit. La acea vreme era doar o adolescentă care încerca să se facă remarcată pe scenele din România.

Andreea Marin, mai slabă

Pozele de arhivă cu Andreea Marin ne-o arată pe vedetă ca fiind doar mai slabă şi cu sânii mai mici. În rest, „Zâna“ este neschimbată.

Mihaela Rădulescu avea mai multe kilograme

Dacă Andreea Marin era, în anul 2003, mai slabă, nu acelaşi lucru putem spune şi despre Mihaela Rădulescu. La acea vreme, vedeta era mai rotundă la faţă, ceea ce arată că Mihaela avea mai multe kilograme.

Cătălin Măruţă, aproape neschimbat

Soţul Andrei este neschimbat, chiar dacă a îmbătrânit 10 ani.

Anda Adam, schimbare radicală

Fosta iubită a lui Victor Slav este total schimbată. Dacă în anul 2003 Anda Adam avea părul brunet şi foarte lung, acum ea este blondă şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Laura Cosoi, Dana Rogoz şi Tili Nicolae arată la fel

Cele trei prietene din serialul „La bloc“ arătau, şi în urmă cu 10 ani, la fel de bine ca acum. Singurul lucru schimbat la ele este coafura.

Loredana Groza a îmbătrânit frumos, Dan Helciug este neschimbat

Cu toate că a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Loredana Groza se poate lăuda că arată mai bine acum, decât în anul 2003.

În schimb, Dan Helciug arată la fel ca în urmă cu 10 ani.

Oana Zăvoranu era mai plinuţă

În anul 2003, Oana Zăvoranu arăta la fel de bine ca acum, doar că era mai grasă.

Simona Gherghe şi-a păstrat trăsăturile frumoase

Era tunsă mai scurt şi nu la fel de blondă. Chiar şi aşa, Simona Gherghe era, şi în anul 2003, la fel de frumoasă ca şi în ziua de astăzi.