România mondenă: Copiii de vedetă, talentaţi sau răsfăţaţi?

15 August 2013
Sunt obişnuiţi cu lumina reflectoarelor încă din momentul în care sunt născuţi, iar odată ajunşi la vârste fragede apar în reclame, filme şi videoclipuri sau chiar defilează pe podiumurile de modă. Este vorba despre copiii vedetelor din România, care au ajuns să cunoască celebritatea chiar dacă au sau nu talent.

Irina Columbeanu a fost aleasă Mini Miss Fashion Model

Weekendul trecut, pe litoralul românesc a avut loc Baby Fashion Mamaia, festival în cadrul căruia au fost aleşi Mini Miss şi Mister Litoral 2013. Irina Columbeanu, în vârstă de 6 ani, a fost prezentă pe podium şi a reuşit să câştige titlul de Mini Miss Fashion Model.

Cleopatra Stratan, cântăreaţă de la vârsta de 3 ani

Cunoscutul cântăreţ Pavel Stratan a lansat-o în muzică, în anul 2006, pe fiica sa, Cleopatra, care atunci avea doar 3 ani. Prima piesă a fetiţei a fost „Ghiţă“, melodie ce a avut un succes enorm. Cleopatra Stratan a intrat şi în cartea recordurilor la categoria „Cel mai tânăr artist cu propriul album“, însă succesul ei s-a stins uşor-uşor.

Fiul Mihaelei Rădulescu promovează hainele pentru copii

În anul 2009, Mihaela Rădulescu a lansat, cu ajutorul Danei Budeanu, o colecţie de haine pentru copii. Imaginea colecţiei a devenit Ayan, fiul Mihaelei, care a apărut în toate afişele publicitare, precum un adevărat fotomodel masculin.

Aris, băiatul Andreei Esca, lansat în showbiz de Marius Moga

Fiul Andreei Esca a fost actor, jucând rolul unui astronaut, în videoclipul piesei „Tot mai sus“, cântată de Guess Who şi Marius Moga.

„Aris e foarte simpatic și a jucat foarte bine. Marius s-a întâlnit cu Andreea Esca, l-a văzut pe Aris și mi-a trimis niște poze cu el. Mi-au plăcut din prima și am considerat că e cel mai potrivit“, a spus Iulian Moga, regizorul videoclipului.

„M-am gândit că e bine să meargă la filmări să vadă cât de greu e şi poate o să renunţe“, a spus şi Andreea Esca.

Rania Cristea este model la doar 4 ani

Rania, fetiţa Denisei Nechifor şi a fotbalistului Adrian Cristea, a devenit model la doar 4 ani. Micuţa a urcat pe podium în urmă cu un an, atunci când a prezentat o colegie semnată Cătălin Botezatu.