România mondenă: Cele mai mari dorinţe ale vedetelor în 2014

10 Ianuarie 2014
Abia am intrat în noul an, însă vedetele din ţara noastră au anunţat deja ce îşi doresc să le aducă 2014.

Nicoleta Luciu vrea să evolueze în carieră

Vedeta de la Pro TV spune că, de obicei, i se îndeplinesc toate visele şi că speră ca în anul 2014 să fie sănătoasă, să evolueze în carieră şi să aibă propuneri  ca să se întoarcă la actorie.

Adelina Pestriţu vrea să se mute la curte

Anul 2013 a fost unul perfect pentru vedeta de la Kanal D, însă Adelina Pestriţu speră ca 2014 să fie şi mai bun. Cea mai mare dorinţă a vedetei este să se mute într-o casă la curte.

Laura Cosoi vrea să petreacă mai mult timp cu familia

Vedetei de la Pro TV i s-a părut că anul 2013 a trecut foarte repede şi îşi doreşte ca 2014 să nu treacă la fel. Însă, cea mai mare dorinţă a ei este să-şi petreacă mai mult timp cu familia şi să călătorească.

Liviu Vârciu vrea să regizeze un film

În anul 2013, Liviu Vârciu a revenit în muzică, iar în 2014 speră să lanseze albumul la care lucrează. Mai mult de atât, vedeta de la Kanal D speră să regizeze şi un film în acest an şi să-şi construiască o casă.

Mihai Bendeac vrea să joace alături de Victor Rebengiuc

Comediantul Mihai Bendeac a scris pe Facebook care sunt rezoluţiile sale pentru anul 2014, iar dacă unele, precum faptul că vrea să fie cerut în căsătorie de Iulia Albu şi el să refuze, au fost scrise în glumă, altele sunt pe bune. Spre exemplu, actorul afirmă că vrea ca în acest an să joace pe scenă alături de Victor Rebengiuc şi să doneze 10% din câştigurile sale.

Simona Pătruleasa îşi doreşte încă un copil

Vedeta a afirmat pentru ziarul Click că cea mai mare dorinţă a ei în 2014 este să rămână din nou gravidă şi să aibă un nou copil.