România mondenă. Ce fac vedetele pe caniculă? Vezi unde s-au ascuns de căldura insuportabilă!

21 Iulie 2015
Din cauza temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, vedetele de la noi s-au refugiat la piscină sau la malul mării, staţiunea preferată de cele mai multe dintre ele fiind Mamaia.

Delia

Delia a fugit de canicula de la noi din ţară pe malul bulgăresc al Mării Negre. Vedeta, care a cântat în deschiderea concertului susţinut vineri seara de Robbie Williams la Bucureşti, a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram în care apare în costum de baie la malul mării.

Ilinca Vandici

Vedeta postului Kanal D s-a refugiat la piscină de canicula insuportabilă. Prezentatoarea TV a postat o imagine pe Instagram în care apare pe marginea piscinei, fotografie însoţită de un comentariu adresat celor care au criticat-o în urmă cu câteva zile pentru că a îmbrăcat costumul de baie deşi avea un coş pe fund.
"Nu sunt perfectă, nici nu cred in perfecțiunea închipuită a altora, dar sunt o femeie care se simte extrem de bine in pielea ei, cu mici defecte asumate din rândul ridurilor, cearcănelor, coșurilor, caracteristice oricărui om normal, şi care poate spune cu sinceritate ca se iubește aşa cum e, naturală! Orice tentativă de denigrare bazată pe argumente de ordin fizic este inutilă! Nu pun preț pe astfel de detalii, viața şi înțelepciunea înseamnă mult mai mult decât atât!", a scris Ilinca pe reţeaua de socializare.

Andreea Bănică

Frumoasa cântăreaţă a fugit din calea caniculei la Eforie, localitatea sa natală, alături de Lucian Mitrea, soţul şi managerul său, şi fiica lor. Vedeta a postat o imagine pe Instagram de la Aqua Park Eforie Nord.

Vladimir Drăghia

Staţiunea Mamaia a fost destinaţia preferată de vedete în acest weekend canicular. Burlacul Vladimir Drăghia s-a mândrit pe reţelele de socializare cu tehnicile sale neobişnuite de a plonja în apă. Vedeta a postat o imagine pe Instagram în care face o săritură în apă cu spatele de pe o barcă.

Diana Munteanu

Fosta prezentatoare TV, care se declară o mare iubitoare a verii, a spus prezent pe plaja din Mamaia în acest weekend, alături de numeroase alte vedete care au fugit de temperaturile insuportabile din Capitală. Diana a postat pentru fanii săi de pe Instagram o imagine sexy de la malul mării.