România mondenă: Ce au făcut vedetele în ziua votului? 8 fotografii!

27 Mai 2014
Duminică, 25 mai, au avut loc alegerile europarlamentare. La vot s-au prezentat aproximativ 30% dintre români, printre aceştia regăsindu-se şi unele vedete, care au postat pe reţelele sociale fotografii din secţile de votare.

Andreea Bănică, în secţia de votare

Imediat după ce a ieşit din cabina de vot, Andreea Bănică a postat pe Facebook o fotografie din secţia de votare. „Aţi votat? Eu mi-am făcut datoria“, a scris cântăreaţa pe celebra reţea de socializare.

Simona Gherghe, la vot pe bicicletă

O altă vedetă care a votat este Simona Gherghe. Prezentatoarea de la Antena 1 a postat pe Facebook o fotografie atunci când a ieşit din secţia de votare, ea preferând să meargă la vot pe bicicletă.

Giulia le-a demonstrat fanilor că nu divorţează

Cu o zi înainte de vot, Giulia a fost prezentă la cununia prieteni ei, vedeta Kanal D Bianca Ioniţă. În ziua votului, cântăreaţa a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare alături de soţul ei, Vlad Huidu, descrierea fotografiei fiind „Love“. Cu această ocazie, Giulia a vrut să le demonstreze tuturor că nu se pregăteşte să divorţeze.

Cristina Spătar, o duminică în familie

Cântăreaţa Cristina Spătar şi-a petrecut duminica în familie, alături de cei dragi. „O duminică alături de oameni dragi sufletului meu. Familia şi prietenii apropiaţi“, a scris vedeta pe Facebook.

Corina, selfie de pe câmp

Chiar în ziua votului, Corina s-a gândit să iasă la aer curat şi să-ş facă un selfie, postând fotografia pe Facebook. „România, te iubesc“, a fost descrierea pusă de Corina.

Elena Gheorghe, fotografiată între copii

Cântăreaţa a postat pe Facebook mai multe fotografii realizate la curte, în timp ce se dădea în balansoar cu mai mulţi copii, printre care şi fiul ei.

Anda Adam, weekend frumos

Anda Adam a postat, pe pagina personală de Facebook, o fotgrafie în care era cu zâmbetul pe buze, descrierea pozei fiind: „Un weekend frumos. Sunt fericită“.

Andreea Bălan a fost la film

Dacă dimineaţa a postat pe Facebook o fotografie în care apărea în cabina de machiaj, seara, Andreea Bălan a postat o nouă fotografie, din sala de cinema. „X - Men la ceas de seară“, a fost descriere fotografiei.