România mondenă: Ce au făcut vedetele în vacanţă? Imagini inedite!

16 August 2013
Au mai rămas foarte puţine zile din august, iar odată cu trecerea acestei luni şi cu intrarea în septembrie se va termina şi sezonul de vară. Vedetele au început deja să se întoarcă la muncă, iar odată cu sosirea toamnei le vom revedea pe micile ecrane.

Chiar dacă şi-au petrecut concediul în ţară sau în străinătate, celebrităţile ne-au ţinut la curent cu ce au făcut, iar noi vă prezentăm câteva imagini inedite cu ele.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, vacanţă ca în filme la New York

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut, la sfârşitul lunii iunie, o vacanţă ca în filme la New York: plimbări lungi pe celebrele Fifth Avenue şi Broadway, aventuri în Soho sau Bronx şi jogging prin Central Park.

Cabral şi Andreea Ibacka, relaxare în Italia

Tot la sfârşitul lunii iunie s-au aflat în concediu şi Cabral şi Andreea Ibacka, vedete ce au ales ca destinaţie de vacanţă Italia. „Am fost la Gardaland, un super parc de distracţii aflat lângă Lago di Garda. Ne-am cazat în Lazise, un orăşel tare simpatic şi liniştit“, a spus Andreea.

Răzvan şi Irina Fodor, alături de finii lor

Alături de Cabral şi Andreea Ibacka, în Italia s-au aflat şi naşii celor doi, adică Răzvan şi Irina Fodor. „A fost prima oară când am petrecut mai multe zile împreună, ca familie. După experienţa asta deja am pus la cale următoarea vacanţă în aceeaşi formulă“, a spus Răzvan Fodor.

Ernest, concediu în Creta

Luna iunie pare să fi fost preferată de vedete pentru a-şi petrece concediul. Ernesc, vedeta celor de la Kanal D, şi-a făcut vacanţa în Creta, Grecia.

Roxana Ciuhulescu a exersat greaca

Roxana Ciuhulescu a petrecut la începutul lunii iulie o vacanţă scurtă, dar relaxantă, în nordul Greciei, la Kavala. Alături de fetiţa sa, de soţ, şi de băieţelul acestuia, s-au bucurat de soarele arzător, apa limpede şi plajele cu nisip fin. În afară de toate acestea, Roxana a fost încântată de faptul că a putut exersa limba greacă, pe care a studiat-o în copilărie la şcoala elenă.

Cătălin Scărlătescu a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia

Un împătimit al vacanţelor petrecute pe mare, Cătălin Scărlătescu şi-a încărcat bateriile vara aceasta colindând insulele greceşti la bordul vasului. Cel mai inedit moment al vacanţei a fost popasul pe o insulă nelocuită, unde juratul „MasterChef“ şi-a pus în practică talentele culinare şi i-a răsfăţat pe toţi cu peşte la grătar.

Iulia Vântur, vară alături de Salman Khan

La mijlocul lunii iulie, Iulia Vântur s-a întors în România, după mai multe luni petrecute în India, alături de actorul Slaman Khan, despre care se spune că este iubitul vedetei. Cu toate că nu a oferit foarte multe detalii despre perioada petrecută în India, Iulia Vântur a ţinut să precizeze că nu are nicio relaţie cu Salman Khan.

Corina Caragea a condus pe cel mai spectaculos drum de pe Coasta Amalfitană

Corina Caragea a petrecut o vacanţă de vis în Italia şi a fost extrem de impresionată de plajele din Sardinia şi oraşele de pe Coasta Amalfitană. Vedeta şi-a dedicat mare parte din timp drumeţiilor. Aceasta a parcurs de la un cap la altul oraşele de pe Coasta Amalfitană, un loc unde muntele întâlneşte marea, iar clădirile împreună cu străzile sunt construite începând cu cel mai apropiat nivel de mare.

Ioana Ghinghină şi Alexandru Papadopol, vacanţă la Costineşti

„Nicio vară fără mare“, acesta pare a fi motto-ul familiei Papadopol, astfel că prima destinaţie de vacanţă a Ioanei Ghinghină şi a lui Alexandru Papadopol a fost Costineştiul, acolo unde se află şi casa bunicilor Ioanei. Cei doi actori au asistat şi la o premieră în viaţa fiicei lor, şi anume prima lecţie de înot în mare.

Neti Sandu a sărbătorit logodona nepoatei sale în vacanţa din Turcia

Neti Sandu s-a întors, în urmă cu două săptămâni, dintr-un sejur plin de surprize plăcute, petrecut alături de nepoţi şi de prieteni pe meleaguri turceşti. „Surpriza cea mare a concediului din Antalya a fost logodna nepoatei mele, Alice. Prietenul ei a cerut-o în căsătorie şi, cu toate că nimeni nu avea idee de planurile lui, totul a părut natural şi firesc“, a spus Neti Sandu.

Cove, vacanţă cu peripeţii

Între weekend-urile ocupate cu selecţia concurenţilor pentru emisiunea „Jumătatea mea ştie“, Cove şi-a făcut timp în această vară şi de câte o vacanţă. Cele mai recente destinaţii alese de îndrăgitul prezentator au fost Grecia şi Turcia.