România mondenă. Ce au făcut vedetele de Paşte?

15 Aprilie 2015
Multe celebrităţi şi-au petrecut minivacanţa de Paşte alături de familie, însă au fost şi vedete care au plecat departe de România, pentru a se putea relaxa.

Antonia şi Alex Velea au mers la Paris

Potrivit celor de la Libertatea, Antonia şi Alex Velea au plecat la Paris de Paşte, acolo unde au sărbătorit şi ziua de naştere a artistei. În tot acest timp, Dominic, fiul celor doi, a rămas în România, în grija bunicilor.

Mutu şi-a prezentat iubita părinţilor

De câteva luni, Adrian Mutu a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu soţia lui, Consuelo, şi că se iubeşte cu Sandra, o tânără din Timişoara. De Paşte, el şi-a dus iubita acasă la Piteşti, prezentând-o astfel părinţilor săi.

Cristian Boureanu şi iubita lui au petrecut acasă

De Paşte, Cristian Boureanu a stat acasă, acolo unde a petrecut alături de noua lui iubită, Laura Dincă, şi de fiica lui, Ioana.

Simona Halep s-a antrenat pentru un nou turneu

Potrivit celor de la Click, Simona Halep a petrecut Paştele alături de familie şi s-a plimbat prin parc alături de fratele ei şi de soţia lui. Mai mult decât atât, sursa citată notează că sportiva a mers duminică şi pe terenul de antrenament, deoarece se apropie turneul de la Stuttgart.

Ramona Gabor a mâncat sushi

În ziua de Paşte, Ramona Gabor a postat pe internet o fotografie realizată în avionul cumnatului ei, Mr. Pink. Vedeta lua prânzul în momentul în care a fost fotografiată, ea mâncând sushi.