România mondenă: Bărbatul ideal în viziunea a 7 vedete feminine

5 Noiembrie 2012
Fiecare femeie preferă un anumit tip de bărbat alături de care să-şi petreacă tot restul vieţii, însă nu întotdeauna ele găsesc masculul perfect. Vedetele din România au explicat, de mai multe ori cum văd ele bărbatul ideal.

Iulia Vântur vrea un bărbat cu ochi calzi

Vedeta de la Pro TV a afirmat că doreşte un mascul care o poate face să râdă şi care să aibă ochi calzi. „Apreciez un bărbat care ştie să mă facă să zâmbesc atunci când am o zi proastă. Un bărbat care este pozitiv, creativ, responsabil, cu personalitate puternică şi ochi calzi“, a spus Iulia Vântur.

Roxana Vancea îşi doreşte un atlet

Mai în glumă, mai în serios, vedeta de la Antena 1 a declarat că visează la un sportiv care a participat la proba de 400 m garduri. „Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie din sport. Mi-ar plăcea să fie un atlet care a participat la proba 400 m graduri“, a spus Roxana Vancea.

Mădălina Ghenea visează la un bărbat...bărbat

Actuala iubită a lui Gerard Butler nu vrea un mascul extraordinar. „Îmi place ca bărbatul să fie bărbat. Nu imi plac bărbaţii extraordinar de frumoşi. Îmi plac şi defectele la un bărbat. Un bărbat extraordinar de bine pus la punct nu e printre preferinţele mele“, a afirmat Mădălina Ghenea.

Alina Eremia caută un bărbat cu un zâmbet frumos

Actriţa din „Pariu cu viaţa“ visează la un mascul misterios. „Bărbatul ideal trebuie să aibă un simţ dezvoltat al umorului, un zambet frumos, ochi expresivi, să fie misterios şi să te pună pe gânduri“, a spus Alina Eremia.

Alexandra Stan vrea un bărbat inteligent

Cântăreaţa nu vrea neapărat un mascul frumos, dar vrea unul modest. „Nu urmăresc un anumit şablon, nu am preferinţe fizice, îmi doresc să fie sincer, modest, bine crescut, inteligent şi să mă facă mereu să râd“, a declarat Alexandra Stan.

Cosmina Păsărin doreşte să aibă un adevărat domn în dormitor

Vedeta a spus că bărbatul ideal trebuie să aducă mai mulţi bani acasă decât poate cheltui iubita lui. „Bărbaţii adevăraţi sunt domni în orice ipostază, inteligenţi, cu simţul umorului, frumoşi, înalţi şi necăsătoriţi. Bărbatul perfect este acela care câştigă mai mult decât poate cheltui nevasta lui“, a afirmat Cosmina Păsărin.

Alexandra Ungureanu visează la un bucătar

Cântăreaţa a declarat că bărbatul ideal ar trebui să ştie să facă prăjituri. „Să fie educat, să aibă maniere. Femeilor le plac bărbaţii care ştiu să le complimenteze, să le facă să se simtă importante şi apreciate. Un bărbat trebuie să aibă simţul umorului şi multă răbdare. Mai trebuie să ştie să facă şi prăjituri“, a spus Alexandra Ungureanu.