România mondenă. Bărbatul ideal în viziunea a 5 vedete feminine

24 Februarie 2014
Deşi multe dintre ele au fost căsătorite sau au avut mai multe relaţii care au ţinut prima pagină a tabloidelor, unele vedete din România sunt acum singure sau au avut perioade lungi de singurătate.

Pentru a fi sigure că îşi vor găsi până la urmă jumătatea, celebrităţile de sex feminin din ţara noastră au dezvăluit cum arată bărbatul ideal în viziunea lor.

Teo vrea un bărbat deştept

Teo Trandafir a vorbit în propria emisiune de la Kanal D despre bărbatul pe care l-ar vrea în viaţa ei. Vedeta le-a dezvăluit telespectatorilor cum ar trebui să fie bărbatul ideal în viziunea ei. „Vreu un bărbat mai deştept şi mai puternic decât mine. Să aibă peste 40 de ani, dar, dacă nu se poate aşa, poate să aibă şi peste 20 de ani“, a spus Teo.

Iuliana Luciu îşi doreşte un bărbat copt la minte

Invitată în toamna anului trecut în emisiunea lui Capatos de la Antena 1, Iuliana Luciu a schiţat portretul bărbatului ideal. „Nu îmi doresc un bărbat care să stea în oglinda toată ziua. Trebuie să fie frumos, deştept, fără burtă şi copt la minte, matur, dar până în 40 de ani“, a spus vedeta.

Adelina Pestriţu visează la bărbatul care nu există

După despărţirea de Liviu Vârciu, Adelina Pestriţu nu a mai avut deloc noroc în dragoste. Recent, ea a scris pe Facebook cum arată bărbatul ideal. „Bărbatul ideal vine acasă devreme, nu flirtează cu alte femei, nu minte, nu bea, nu fumează şi... nu există“, a afirmat vedeta.

Andreea Mantea vrea un bărbat devreme acasă

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Andreea Mantea a fost invitată la emisiunea „Refresh by Oana Turcu“, de la Antena Stars. Acolo, vedeta a vorbit despre bărbatul ideal. „În primul rând, să fie devreme acasă. Să fie cu program fix, să nu mă mintă. Să  fie puţin mai frumos decât dracul. Nu mai pun preţ pe fizic de foarte mult timp. Nu că aş fi avut numai urâţi. Importante sunt calităţile sufleteşti, caracterul“, a afirmat Andreea Mantea.

Anda Adam îşi doreşte un bărbat cu simţul umorului

De când s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam nu a mai avut nicio relaţie stabilă şi a fost întrebată de multe ori dacă suferă după fostul ei iubit. Deşi a afirmat că nu are regrete şi că a trecut peste despărţire, gurile rele spun că Anda încă îl iubeşte pe Victor.

Nu de puţine ori ea a fost întrebată cum arată bărbatul ideal. „Nu îmi plac bărbaţii care dovedesc lipsă de respect şi de diplomaţie. Un mic dejul la pat, un sărut şi un plan senin de viitor fac mult mai mult decât vacanţe romantice sau bijuterii scumpe. Trebuie să aibă simţul umorului, să fie creativ, spontan şi hotărât în viaţă. Trebuie să-mi inspire încredere şi să mă facă să simt că este un om pe care mă pot baza şi la bine, şi la rău“, a spus Anda Adam.