România mondenă: 9 personaje care au devenit celebre datorită unor gesturi penibile

11 Martie 2013
Televiziunea Română ne-a demonstrat, în primele zile ale acestei luni, că drumul de la anonimat la celebritate poate fi foarte scurt şi constă doar în purtarea sau nepurtarea unei perechi de chiloţi.

Cântăreaţa Bijou a ajuns în centrul atenţiei după ce a cântat fără lenjerie intimă la TVR, însă ea nu este singura persoană care a devenit celebră peste noapte, în urma unui gest controversat.

Vă prezemtăm în continuare 9 personaje care au devenit celebre datorită unor gesturi penibile.

Bijou, fără chiloţi la extragerea LOTO

Începutul lunii martie a adus în atenţia presei o nouă vedetă, cântăreaţa Bijou. Aceasta a cântat la extragerea LOTO de la TVR 1, iar pe imaginile filmate de cameraman se poate observa că Bijou nu purta lenjerie intimă.

Întrebată de jurnaliştii de la Click dacă avea sau nu chiloţi, Bijou a evitat răspunsul. „Ştiţi cum se spune: înainte se spunea «a fi sau a nu fi», acum se spune «are sau nu are». Am destul timp în decursul carierei mele să vorbesc despre asta“, a spus cântăreaţa.

Dana Neacşu, DJ în sânii goi

Celebra DJ Harra, pe numele său real Dana Neacşu, a devenit cunoscută datorită faptului că mixează în sânii goi. Cu toate că şi-a ales acest job şi apare mereu topless, Dana a spus că nu-şi va coborî niciodată sânii la un nivel atât de jos încât să pozeze în Playboy.

Fetele de la Trident cântau cu fundul dezgolit

Roxana, Andreia şi Loredana, cele trei fete de la Trident, au devenit cunoscute nu datorită talentului muzical, ci datorită hainelor în care apăreau îmbrăcate pe scenă. Cântăreţele purtau blugi decupaţi la spate şi nu aveau chiloţi pe ele, cântând mereu cu fundul dezgolit, spre deliciul fanilor de sex masculin.

Roxana Nemeş, lansată de iubitul ei

Tânăra din Târgu Mureş a făcut tot posibilul să ajungă vedetă, iar până la urmă a reuşit acest lucru. Roxana Nemeş a pozat la rubrica „Fata de la pagina 3“, din ziarul Click, a participat la emisiunea „next Diva“, de la Euforia TV şi a apărut în mai multe videoclipuri. Toate aceste lucruri nu i-au adus celebritatea, însă, până la urmă, Roxana l-a cunoscut pe impresarul Radu Groza, care a ajutat-o să devină cedetă. Acum, Roxana Nemeş se laudă că este cântăreaţă.

Ioana Tufaru şi ceara din urechi

Fiica Andei Călugăreanu a apărut la televizor pentru prima dată atunci când cântărea aproximativ 200 de kilograme şi avea datorii foarte mari la întreţinere. Pentru a reuşi să-şi acopere cheltuielile, ea a acceptat să apară la emisiunile de scandal.

Oamenii de televiziune au ajutat-o să slăbească peste 100 de kilograme, ca apoi să o pună să se dezbrace şi să danseze la bară, spre amuzamentul acestora. Datorită ratingului pe care acest subiect l-a avut la Pro TV, cei de la Antena 1 s-au gândit să o „fure“ pe Ioana şi să se ocupe ei de soarta ei. Imaginile prezentate de emisiuni precum „Acces direct“ sau „Un show păcătos“ au fost de-a dreptul dezgustătoare, iar Ioana Tufaru batjocorită.

Este bine ştiut că tatăl ei, actorul Dan Tufaru, decedat, avea acte din care reieşea că Ioana suferă de un retard mintal, însă chiar şi aşa, televiziunile o cheamă în continuare şi o pun să-şi facă manichiura şi pedichiura în direct.

Jurnalista Ioana Popescu şi sexul cu fotbaliştii

În trecut, Ioana Popescu era cunoscută doar de reprezentanţii presei, fiind jurnalistă. Însă, aceasta s-a decis să devină cunoscută şi a realizat un top al celor mai buni fotbalişti români la pat. Din topul ei nu lipseau Mutu şi Torje, iar după ce a scris despre aventurile ei amoroase cu diferite vedete, toţi producătorii emisiunilor de scandal s-au înghesuit să-i ofere contracte pentru a vorbi în exclusivitate despre performanţele sexuale ale fotbaliştilor.

Stelian Ogică şi biletul buclucaş de la LOTO

Stelian Ogică a devenit cunoscut în anul 2001, atunci când a spus că a câştigat marele premiu la LOTO 6 din 49, dar că biletul i-a fost furat. La acea vreme, premiul la categoria I era de un milion de euro, însă Ogică nu a putut demonstra că a avut vreun moment biletul câştigător.