România mondenă: 8 vedete care au înfruntat iarna pe plajă, în ţările calde

29 Ianuarie 2014
Într-o perioadă în care România este acoperită de zăpadă şi oamenii de rând doar visează la zilele însorite şi la nisipul fierbinte de pe plajă, există şi vedete care au lăsat iarna geroasă pentru vremea frumoasă din ţările calde.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au relaxat în Thailanda

Cele două vedete de la Acasă TV s-au bucurat de frumuseţile Thailandei, alături de fratele Adelei şi cumanta ei, într-o vacanţă de vis.

„Ne-am luat bilete pentru Bangkok şi apoi am ajuns în Ko Pha Ngan, am aflat că este o destinaţie cu servicii şi peisaje extraordinare. Ne-am rezervat câteva bungalouri superbe şi nu am mai plecat de acolo, atât de tare ne-a plăcut locul! Am făcut plajă, ne-am jucat cu maimuţele şi elefanţii, am închiriat motorete şi am explorat întreaga insulă“, au spus Adela Popescu şi Radu Vâlcan.

Xonia se distreză în Los Angeles

Cântăreaţa Xonia a postat pe Facebook, în ultimele zile, mai multe fotografii din Statele Unite ale Americii. Vedeta s-a plimbat prin Los Angeles, Las Vegas şi Hollywood, lăudându-se că a reuşit să facă şi plajă.

Criss şi Vlad au fost în Thailanda

La fel ca Radu Vâlcan şi Adela Popescu, Vlad şi Criss din LaLa Band s-au relaxat tot în Thailanda.

„Ne-am plimbat cu caiacul, am înotat, am escaladat un munte să vedem o cascadă. Amintiri minunate avem şi de la etajul 62 al unui zgârie nori din Bangkok, unde am luat cina la un restaurant în aer liber. Cu o privelişte de vis“, a spus Vlad.

Nicoleta Luciu, vacanţă în Dubai

Vedeta a petrecut patru zile de vis În Dubai, alături de soţul său, Zsolt Csergo, naşii lor şi doi prieteni apropiaţi.

„A fost cea mai tare vacanţă de până acum! Măcar o dată în viaţă trebuie să calci pe meleagurile acelea, rupte din poveste. Am mâncat într-un restaurant de la etajul 122 din Burj Khalifa, am gustat din preparatele specifice şi ne-am bucurat de priveliştea extraordinară”, a spus Nicoleta Luciu.

Delia, alături de soţ în Thailanda

Thailanda pare a fi locul preferat de vedetele din România pentru a-şi petrece începutul de an. Departe de frigul din ţară, Delia a făcut plajă şi s-a plimbat sub soarele arzător, alături de soţul ei, în Thailanda, postând pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii realizate în vacanţă.

Jojo, relaxare în Mexic

După un an 2013 foarte încărcat, Jojo a intrat în 2014 cu gândul la vacanţă. În urmă cu aproximativ o săptămână, vedeta a lăsat frigul din România pentru căldura din Mexic, acolo unde se relaxează şi se gândeşte la cei de acasă. Pentru a-şi ţine la curent fanii cu activităţile sale, Jojo postează zilnic pe Facebook fotografii din vacanţa ei.