România mondenă: 8 rochii de mireasă ale vedetelor. Care-i cea mai tare?

23 Aprilie 2012

Se spune că orice mireasă este frumoasă, indiferent de rochia pe care o poartă. Şi chiar dacă această vorbă din popor este una adevărată, putem adăuga că unele mirese sunt mai frumoase decât altele. Iar aici nu ne referim strict la aspectul fizic, ci la rochia pe care aleg să o poarte. De cele mai multe ori, suntem tentaţi să credem că vedetele au acces la cele mai frumoase rochii şi accesorii, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Unele dive au reuşit să ne şocheze cu alegerile vestimentare pe care le-au făcut pentru ziua cea mare. 

Alina Borcea, o rochie foarte scumpă şi mult prea împopoţonată

Rochia pe care Alina Borcea a purtat-o în ziua nunţii a fost o creaţie a designerului Zuhair Murad, în valoare de 20.000 de euro. Însă, chiar dacă ţinuta a fost una foarte scumpă, nu a fost cea mai inspirată alegere pentru Alina. Voalul a fost prea bogat şi s-a agăţat mereu, iar combinaţia de panglici de mătase organza, paiete, cristale şi perle, cu o trenă maiestuoasă a creat senzaţia de "prea mult". Din păcate, mireasa şi-a ales un buchet la fel de "bogat" din orhidee albe, care nu a făcut altceva decât să completeze tabloul încărcat. Dacă ar fi să dăm o notă, 6 ar fi una cu indulgenţă, mai ales că a avut un buget de invidiat.
 

Natalia Barbu şi rochia sclipicioasă

Cântăreaţa  Natalia Barbu este o femeie frumoasă, însă, în ziua nunţii cu omul de afaceri Nicolae Sota, frumuseţea şi bunul gust nu au mai avut loc de cristalele Swarovsky. Natalia a purtat o creaţie Laura Olteanu mult prea încărcată. Corsetul transparent, foarte decoltat, cu prea multe pietre, volane din abundenţă, sandale cu elemente metalice, un machiaj foarte strident sunt alegerile sigure pentru o ţinută dezastru, aşa cum a fost şi cea a Nataliei. Nota 5, cu indulgenţă. 

Andreea Ibacka, o rochie simplă şi frumoasă

Andreea Ibacka s-a căsătorit cu Cabral, anul trecut, în vară. Actriţa a optat pentru o rochie albă, simplă, tip "sirenă", ideală pentru o siluetă zveltă. Creaţia Deei Buzdugan s-a potrivit perfect pe trupul blondinei. Şi chiar dacă rochia a avut aplicate mii de mărgeluţe, paiete şi cristale, rezultatul final a fost unul spectaculos şi deloc încărcat. Buchetul a fost şi el foarte delicat, o combinaţie de flori albe şi portocalii. Nota 9, cu felicitări.

Cristina Şişcanu, o rochie nepotrivită

Cristina Şişcanu s-a măritat cu Mădălin Ionescu anul trecut, în iunie. Pentru marele eveniment, mireasa a ales o rochie, de culoarea laptelui, semnată Iris Şerban. Rochia nu este una urâtă, însă nu i se potriveşte Cristinei. Un astfel de model, scurt în faţă, este recomandat unei persoane cu picioare înalte şi subţiri. Din păcate, gleznele Cristinei nu sunt foarte subţiri, iar modelul rochiei nu a făcut altceva decât să-i evidenţieze acest defect. Nici corsetul nu este unul potrivit pentru sânii Cristinei. Nota 7.

Deea Maxer, rochie de 30 de kilograme

Dinu şi Deea Maxer s-au căsătorit în toamna lui 2008. Nunta a fost ca-n poveşti. Pe malul mării, el pe cal alb, ca un prinţ, ea, o prinţesă cu diademă. Rochia, semnată de Gilda Ivanovici, s-a vrut a fi o rochie de prinţesă. Însă, rezultatul a fost altul. Cristalele Swarovski şi toate acele volane au creat efectul de "balon". Chiar şi mireasa a declarat că s-a simţit ca o "balenă" în rochia care a cântărit 30 de kilograme. Deea este o femeie minionă, iar o astfel de rochie, foarte umflată, nu o avantajează.

Gabi Firea, o mireasă elegantă

La nunta cu Florin Pandele, Gabriela Vrânceanu Firea a purtat o rochie deosebită. Elegantă, rochia cu trenă,  a fost cumpărată de la Pronovias, un brand din Barcelona, specializat pe rochii de mireasă. Şi chiar dacă nu a costat o avere, preţul a fost de 2.000 de euro, ţinuta Gabrielei a fost una de nota 10. Romantică, elegantă, cu bun gust!

Cristina Spătaru, o mireasă de nota 10

Cristina Spătaru s-a măritat cu Alin Ionescu în 2008. Ştiu că a trecut ceva timp de la acea nuntă, dar nu m-am putut abţine să nu vorbesc despre superba rochie pe care Cristina a purtat-o. Semnată de celebrul designer Carlo Pigantelli, rochia a costat în jur de 5.000 de euro şi i s-a potrivit perfect miresei. Iar colierul realizat din 1.400 de diamante, în valoare de 1 milion de euro,de la gâtul Cristinei, a completat ţinuta. La acea vreme, multă lume a comentat despre colier că ar fi fost prea mare. Însă, eu sunt de părere că se potriveşte perfect cu simplitatea rochiei. Mai mult, o astfel de bijuterie trebuie purtată cu o atitudine pe măsură, iar Cristina ştie să poarte bijuterii foarte scumpe. Cu alte cuvinte, 10 cu felicitări!

Nadine, trenă de 3 metri

Nadine s-a măritat anul trecut, în iunie, într-o rochie semnată Doina Levitza. O rochie simplă şi elegantă, cu o trenă ce a măsurat 3 metri. Ca accesorii, Nadine a ales perlele, un şirag scurt, la baza gâtului. Buchetul, realizat din trandafiri şi bujori roz, a dat culoare ţinutei. O mireasă rafinată, de nota 9.