România mondenă: 8 cântăreţi care au devenit vedete de televiziune

13 August 2012
Artiştii români încearcă pe cât posibil să-şi rotunjească veniturile, iar dacă muzica nu le mai aduce foarte mulţi bani, atunci apelează la fel şi fel de tertipuri pentru a avea un buget de invidiat.

Smiley este un român cu talent

Cu toate că este prezent şi în topurile muzicale, Smiley s-a gândit că o carieră în televiziune l-ar face şi mai cunoscut. Aşa a ajuns să fie prezentator, alături de Pavel Bartoş, al emisiunii „Românii au talent“, de la Pro TV.

Smiley face parte şi din juriul emisiunii „Vocea României“.

Dan Bittman a devenit Dănutz S.R.L.

După succesul obţinut cu formaţia Holograf, Dan Bittman a fost cooptat de TVR pentru a realiza o emisiune în fiecare duminică, la ora 16.00. Astfel, solistul a devenit moderator al emisiunii „Dănutz S.R.L.“.

Mai mult, el este şi jurat în cadrul emisiunii „X Factor“, de la Antena 1.

Ştefan Bănică Jr. a dansat pentru tine

Cântăreţul a fost, pentru mai mulţi ani, prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine“. Din câte se pare, ediţia din această toamnă a show-ului de la Pro TV nu-l va mai avea ca prezentator pe Ştefan Bănică Jr.

Liviu Vrâciu învârte „Roata norocului“

A cunoscut succesul datorită trupei L.A. şi a ţinut prima pagină a tabloidelor după ce a divorţat de Adelina Pestriţu. Acum, Liviu Vârciu a fost angajat de Kanal D şi prezintă emisiunea „Roata norocului“.

Andra este jurat la „Românii au talent“

Soţia lui Cătălin Măruţă este singura femeie din juriul emisiunii „Românii au talent“. Cu toate că a devenit om de televiziune, Andra nu s-a lăsat de muzică şi cântă în continuare.

Mai mult, în urmă cu aproximativ trei ani, Andra a fost prezentatoarea emisiunii „O-la-la“, difuzată de Pro TV.

Trupa Hi-Q a prezentat mai multe emisiunii

Cei trei membri ai trupei Hi-Q, Florin Grozea, Dana Nalbaru şi Mihai Sturzu, au prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni printre care „Totul va fi bine“ şi „Hi-Q noi“.