România mondenă: 8 apariţii penibile la TV, în ultimele două luni

16 Martie 2012
Proverbul: "Mare e grădina lui Dumnezeu şi mai lasă şi porţile deschise" se aplică foarte bine atunci când vine vorba despre lumea mondenă din România. Sunt personaje de toate felurile, de toate categoriile, atât de diferite dar, în principiu, unite dintr-un singur punct de vedere: modul în care reuşesc, fără prea mare efort, să se facă de râs.

Vom discuta astăzi despre aceste personaje care fac, de cele mai multe ori, deliciul publicului.

Viorel Lis, aproape violat în... toaletă

Oana şi Viorel Lis provoacă hohote de râs ori de câte ori apar pe micul ecran. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi zilele trecute când, invitaţi la Cancan TV, soţii şi-au amintit de un episod demn de un bărbat viril aşa cum este fostul primar general al Capitalei. Bunăoară, istorisirea a început-o Oana care a mărturisit că: "Am fost la un pas să îl pierd pe Viorel", replica lui fiind: "Eram la preludiu!". Ce au încercat cei doi să povestească este un episod petrecut într-o toaletă unde o domniţă chipurile îndrăgostită de Viorel Lis l-ar fi... sechestrat pe acesta în baie, cu unicul scop de a-l... viola.

Irinel Columbeanu măsurat de Dan Negru

Nu, Doamne fereşte, nu s-a întâmplat nimic rău, doar că milionarul de la Izvorani a mai comis una... După episoadele: sex oral în restaurant, "geniul malefic de la Izvorani" sau campania electorală pe Youtube şi la grădiniţa copilului, Columbeanu atacă din nou. De această dată, ca să distrugă un mit, bărbatul s-a lăsat măsurat, în direct la TV, de Dan Negru. "Nu sunt mic de statură, aşa cum s-a scris adesea. Nu am nici 1,50 m, nici 1,60 m. Dane, măsoară-mă acum, aici, să vedem!", l-a rugat Irinel Columbeanu pe moderator. Rezultatul nu l-a contrazis: Columbeanu are 1,72 m.

Monica Gabor nu mănâncă de dragul lui Pink

Acum, că a dat liber emisiunilor TV să o... agaseze, Moni Gabor povesteşte de toate pentru toţi. Că Mr. Pink desface sticle de vin de 25.000 de dolari pentru prieteni, pentru că el nu bea alcool, că Mr. Pink are cea mai bună masă la Hollywood, dar nu se duce niciodată la festivitate şi, mai ales, că băutura domnului Pink este bună şi de foame, şi de sete, şi de oboseală, şi de tot.
Acesta este motivul pentru care, invitată să guste din produsele preparate special de cei de la Kanal D pentru ea, Moni s-a văzut pusă în situaţia să refuze elegant, motivând că şi-a potolit foamea cu băutura iubitului ei: "Nu pot să mai mănânc acum. Arată foarte bine mâncarea, am gustat din mai multe delicatese de acest gen, dar tot mai bună e mâncarea chinezească. Acum nu îmi mai este foame, mulţumesc mult, dar am băut energizantul Mr. Pink şi îmi suprimă pofta de mâncare", a explicat domniţa.

Mădălin Ionescu se apucă de muzică

Şi nu orice fel de muzică. Inspirat de invitatul din platou, proaspăt refuzat la Eurovision şi supărat nevoie mare din cauza acestui lucru, Liviu Guţă, moderatorul a înşfăcat o găleată şi s-a apucat să cânte cu foc în ea. Rezultatul nu a fost peste aşteptări, însă penibilul situaţiei întrece cu mult apariţiile din ultima vreme ale lui Mădălin Ionescu, în care povesteşte cât de multă dragoste face cu proaspăta soţie şi câte nopţi pierd de când sunt împreună.

Oana Zăvoranu a venit cu minunăţie de cârpiţe la TV

Termenul "cârpiţe" nu este inventat de noi, ci de mama ei care, dacă ne aducem bine aminte, pe vremea când Pepe şi Oana era doi soţi fericiţi, Mărioara Zăvoranu îşi acuza fiica că aruncă banii pe cârpiţe. Ei bine, pe acestea a decis Oana Zăvoranu să le arate la televizor. Bineîneţeles, nu s-a abţinut nici de la a da preţuri, piperate bine dacă este să o credem pe cuvânt: "Sunt foarte risipitoare. Dau foarte mulţi bani pe haine şi nu îmi pare rău. Hainele mele trebuie să fie toate de firmă". Ceea ce a uimit şi mai mult audienţa este faptul că bruneta a decis să-şi boteze fiecare piesă vestimentară. Bunăoară, în garderoba Oanei Zăvoranu poate fi găsit Michael Jackson, Mad Maxx, Lily Bubu sau Sandy Bell.

Transexualul Naomi, tot numai lacrimi din cauza vieţii pe care o duce

Chiar dacă a explicat şi povestit în nenumărate momente despre cum îşi câştigă el/ea existenţa, există cu regularitate momente când reapare la TV să povestească aceleaşi lucruri. De fiecare dată plânge, dă sfaturi mamelor de fete şi îşi înjură colegele de... breaslă. Asta s-a întâmplat şi la începutul acestui an, când după o absenţă de doi ani, spune ea, Naomi a venit în studioul Cancan TV, ca să povesteacă vrute şi nevrute. "Nimeni nu ştie ce înseamnă să stai departe doi ani de zile, să te întrebe de ce nu apari la TV. Lumea nu ştie ce înseamnă o producţie, ne-am mulţumit cu circul lui Capatos, Dan Diaconescu, Adriana Bahmuţeanu. Trăim într-o ţară liberă, vreau să spun tot. Chiar dacă nu mai cânt, vreau să vorbesc despre aceste lucruri. Vreau să vorbesc despre fete de 18 ani cu peşti, sunt lucruri frumoase pe care le putem face. Eu am studiat muzica dar şansa mea nu a mai fost. Toate trebuie să mergem la muncă, şi eu merg. Nu trebuie neapărat să apar pe sticlă. Trebuie să ne reinventăm, munca nu e o ruşine. Băieţii vin şi iau banii de la fete, apoi se duc la altele unde îi cheltuiesc. Aşa e în Germania", a povestit Naomi... printre obişnuitele hohote de plâns.

Pamela de România a povestit despre sinucidere la TV

Aflată într-o depresie continuă, fie pentru că nu are iubit, fie pentru că nu are bani sau că nu apare la TV, Simona Traşcă povesteşte că a capitulat vinerea trecută şi, în loc să se ducă în club, a ajuns la spital după o tentativă de sinucidere. "Toată viaţa mi-am dorit să mor. Astăzi sunt OK, mă bucur că nu m-am omorât. Am mai încercat, dar nu am reuşit. Am avut mereu momente nefericite mai multe decât fericite. E a treia mea tentativă de sinucidere", a spus Pamela de România la Antena 1. Oare de ce este aşa de nefericită această domniţă care apare fără niciun rost la TV? Să fie oare lipsa de ocupaţie?

Mircea Badea a rămas tot la şpagat

Pasiunea lui Mircea Badea pentru sport şi modul obsesiv cu care îl practică nu mai este o noutate pentru nimeni. Aşa cum nici faptul că îi place să demonstreze cât este el de bărbat, de asemenea nu mai este o surpriză pentru nimeni. Amintindu-şi, probabil, de momentele în care făcea puncte de audienţă importante din şpagat pe două scaune, prezentatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, s-a gândit să încerce să repete experienţa de dragul colegilor de la emisiunea "Te cunosc de undeva", proapăt intrată în grila Antenei 1. Şpagatul ca şpagatul, dar Mircea Badea cântă şi la chitară, în aceeaşi locaţie şi în acelaşi timp.