România mondenă: 7 vedete singure la 40 de ani. Vezi de ce nu s-au măritat!

18 Iunie 2012
Se spune că o femeie se simte cu adevărat împlinită în jurul vârstei de 40 de ani. Iar dacă ne uităm la câteva vedete, putem spune că această vorbă este adevărată. Sunt sexy, celebre, conduc afaceri de succes. Însă, le lipseşte ceva... un bărbat. Unele sunt fericite singure, altele nu au găsit încă persoana potrivită.

Tania Budi nu a găsit bărbatul potrivit

Tania Budi (44 de ani) nu s-a căsătorit până acum pentru că nu a găsit pe cine trebuie. "Nu e uşor să spui da. Nu m-am căsătorit până acum pentru că n-a fost să fie. Unii dintre noi suntem făcuţi pentru căsătorie, alţii nu", a mărturisit Tania, potrivit kanald.ro.  Vedeta a declarat ca într-o relaţie bărbatul trebuie să facă primul pas pentru că o femeie trebuie să rămână femeie. Ea a adăugat că îi plac bărbaţii educaţi, inteligenţi şi cu caracter. "În momentul în care un bărbat este inteligent poate să spună şi 2 cuvinte pentru a te cuceri", este de părere Tania.

Camelia Şucu nu s-a mai măritat din respect pentru copii

Camelia Şucu (47 de ani) este una dintre cele mai bogate femei din România. Ea a divorţat de Dan Şucu în 2007, după 18 ani de mariaj, iar de atunci a rămas singură. Într-un interviu acordat ziarului Cancan, Camelia zicea că nu s-a cuplat cu un alt bărbat din respect pentru cele două fete."Din respect pentru copiii mei, pentru că sunt fete şi aveau nevoie să ştie cine sunt părinţii lor, că sunt oameni curaţi şi OK... am considerat că este mult mai corect din partea mea să nu le aduc pe cineva în casă sau în viaţa lor, măcar până mai cresc", spunea doamna Şucu.

Crina Matei a iubit doar un bărbat

Crina Matei (40 de ani) este singură din 2009 de când s-a despărţit de Marius Mihalache. Mai mult, se spune că de atunci Crina n-a mai avut niciun alt bărbat. Actriţa s-a concentrat doar pe carieră. Marius şi Crina s-au cunoscut la sfârşitul anului 2005. În acelaşi an, artistul şi-a părăsit soţia, pe Mirela, şi copilul pentru actriţă. În 2007, când toată lumea se aştepta la o nuntă, cei doi s-au despărţit pentru câteva luni. Apoi au reluat relaţia. Despărţirea finală a fost în 2009. Deşi divorţase, Marius s-a reîntors la Mirela.

Luana Ibacka îşi creşte fetiţa

Luana Ibacka (45 de ani) este o altă femeie singură la 40 de ani. Prezentatoarea TV s-a căsătorit în anul 2000 cu Cabral, iar după doi ani de mariaj a dat naştere unei fetiţe, pe nume Inoke. Cei doi au divorţat în 2006, dar au rămas în relaţii de prietenie după divorţ. Luana s-a concentrat pe carieră şi pe creşterea fetiţei.

Dana Sota, divorţ după 28 de ani de căsnicie

Dana Sota (48 de ani) a divorţat de Nicolae Sota în anul 2010, după 28 de ani de căsnicie. Despărţirea soţilor Sota a venit ca o surpriză, mai ales că Dana vorbea mereu despre căsătoria lor perfectă. Însă, în anturajul Danei se ştia că în ultimii 10 ani, Dana şi Nicolae nu mai formau un cuplu. Între timp, fostul soţ s-a însurat. Dana nu s-a recăsătorit, chiar dacă a mai fost văzută în compania altor bărbaţi.

Romaniţa Iovan, relaţii pasagere după divorţ

Romaniţa Iovan (47 de ani) a fost căsătorită timp de cinci ani cu pilotul Adrian Iovan, de care a divorţat în 2008. Romaniţa şi Adrian Iovan au împreună un băiat, Albert, de 6 ani. Şi chiar dacă Romaniţa a mai fost cuplată cu alţi bărbaţi, nicio relaţie nu s-a finalizat în faţa altarului.

Catinca Roman, singură şi fără obligaţii

Catinca Roman(45 de ani) este o femeie singură şi fără obligaţii. Catina a avut mai multe relaţii serioase, una dintre ele cu coregraful Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de Bebe, fost membru în trupa de striperi a lui Cornel Păsat. Cu Bebe, Catinca are o fetiţă de 13 ani. Prin viaţa ei au mai trecut şi cântăreţul Claudiu Mirică, regizorul George Ciubotaru, dar şi un puşti cu 20 de ani mai tânăr. Cu toate acestea, Catinca nu s-a măritat.