România mondenă: 7 vedete sexy care au născut la o vârstă fragedă

19 Iunie 2012
Se spune că mamele tinere sunt mai răbdătoare şi mai înţelegătoare cu odraslele lor. Mai mult, medicii susţin că o femeie tânără va avea o sarcină mult mai uşoară decât o viitoare mamă trecută de 30 de ani. Aşa că, unele vedete s-au hotărât să facă cât mai repede un copil şi să nu lase timpul să treacă în defavoarea lor.

Monica Gabor, mamă la 19 ani

Monica Gabor a devenit mamă la o vârstă la care multe fete, din ziua de azi, încă mai copilăresc. La doar 19 ani, Moni a născut-o pe Irina. Fetiţa a venit pe lume în anul 2007, pe vremea când Moni era doamna Columbeanu. În prezent, fetiţa este în custodia tatălui, Irinel Columbeanu.

Antonia, o mamă tânără

Frumoasa Antonia a devenit mamă la 21 de ani. Cântăreaţa a născut o fetiţă, Maya, în anul 2010, în Italia. Tatăl micuţei este italianul Vincenzo, nimeni altul decât nepotul lui Joshua Castellano, unul dintre patronii clubului Bamboo din Bucureşti. 

Andreea Spătaru îşi mai doreşte o fetiţă

Andreea Spătaru a născut în anul 2009 o fetiţă, Sofia Maria. La 24 de ani, Andreea Spataru şi-a îndeplinit visul de a deveni mamă. Vedeta a născut în America, la o cliniă de lux din Miami.După naştere, vedeta a declarat că-şi mai doreşte încă un copil. "Ne-am învăţat cu fetiţa şi ştim ce avem de făcut. Amândoi ne mai dorim o fetiţă, însă nu ştim când pentru că nici nu vrem să fie diferenţa prea mare între Maria şi surioara ei, dar nici nu vrem să intervină gelozia, pentru că Maria e încă mică şi nu ştie ce înseamnă o soră. Cert este că vrem tot fetiţă, nu băieţel", povestea Andreea. 

Alexandra Dinu are un băiat de 9 ani

Alexandra Dinu a devenit mamă în urmă cu 9 ani. Atunci, Alexandra avea 22 de ani şi era măritată cu Adrian Mutu. În prezent, cei doi s-au despărţit, iar Alexandra îşi creşte fiul, singură, în Italia.

Dana Săvuică, pictoriale sexy împreună cu fiica sa

Dana Săvuică  a devenit mamă la 24 de ani, în anul 1994. În prezent, fiica sa Julie are 18 ani, iar cele două fete Săviucă pozează în pictoriale sexy.  

Nico are o fată manechin

Solista Nico a devenit mamă la o vârstă foarte fragedă, la 20 de ani. Astăzi, fiica sa Alexandra are 21 de ani şi calcă pe urmele mamei sale în lumea mondenă. Tânăra este atrasă de lumina reflectoarelor.

Andra, mămică la 24 de ani

Andra a născut la 24 de ani un băieţel, pe nume David. Anul trecut, Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi. "E minunat să fii mamă. Mă bucur de fiecare moment petrecut cu fiul meu şi filmez cam tot ce face. Îi filmez fiecare băiţă, aproape fiecare masă, povestea tânăra mamă.