România mondenă: 7 vedete rivale la televizor, dar prietene în viaţa de zi cu zi

28 Mai 2015
Deşi lucrează la posturi concurente, pe unele vedete din România le leagă nişte prietenii foarte strânse, iar în spatele camerelor de filmat se înţeleg foarte bine, chiar dacă oficial se bat în audienţe.

Dani Oţil, prieten cu Andra şi Cătălin Măruţă

Săptămâna trecută, la Sibiu a avut loc un eveniment muzical, iar printre cei prezenţi s-au aflat foarte multe vedete, printre care Dani Oţil, Andra şi Cătălin Măruţă. Deşi Dani este vedetă Antena 1, iar Andra şi Cătălin lucrează la Pro TV, cei trei sunt prieteni buni.

Deoarece foarte multe vedete feminine care doresc să rămână gravide i-au pus Andrei mâna pe burtică, ea fiind deja însărcinată, Dani a vrut să facă o glumă şi i-a îmbrăţişat pe Andra şi pe Cătălin Măruţă, punându-i mâna pe burtă lui Cătălin.

Pepe este finul lui Măruţă

Foarte apropiat de Andra şi Cătălin Măruţă este şi Pepe, care se află sub contract cu Antena 1. Juratul de la „Next Star“ este finul lui Măruţă, cei doi petrecând foarte mult timp împreună.

Din cauza prieteniei dintre ei, posturile Pro TV şi Antena 1 s-au luptat să aibă exclusivitate la nunta lui Pepe. Deoarece Măruţă a fost naş, el a dorit ca trustul Media Pro să transmită nunta, în timp ce trustul Intact a afirmat că exclusivitatea va fi la Antena 1, deoarece Pepe este sub contract cu această televiziune.

Teo şi Mircea Badea, prieteni de foarte mulţi ani

Deşi Teo a devenit o adevărată vedetă TV datorită emisiunii pe care a avut-o la Pro TV, ea s-a făcut remarcată şi la Antena 1, unde prezenta matinalul alături de Mircea Badea.

Cei doi au rămas foarte buni prieteni, chiar dacă Teo este acum vedetă Kanal D, iar Badea este în continuare angajat la trustul Intact.

Dani s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

Dani Oţil s-a iubit, timp de mai mulţi ani de zile, cu Mihaela Rădulescu, însă cei doi s-au despărţit. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, iar Dani este vedetă Antena 1 şi mai face glume cu şi despre Mihaela, care este sub contract cu Pro TV, cei doi au apărut în continuare împreună la diferite evenimente, arătând lumii întregi că încă sunt foarte buni prieteni.