România mondenă: 7 vedete prea sexy pentru căsnicie. Vezi de ce au divorţat!

20 Iunie 2012
Femeile sunt stâlpul familiei. Ele sunt cele care se sacrifică pentru cămin, îşi dedică tot timpul pentru creşterea copiilor şi îşi susţin necondiţionat bărbaţii. Însă, sunt şi femei pentru care acest rol nu este unul potrivit. Sunt sexy, independente, sigure pe ele şi nu au nevoie de un soţ pentru a se simţi bine.

Catrinel, sufocată de gelozia soţului

Catrinel Menghia a divorţat de italianul Massimo Brambati, anul trecut. Catrinel a fost cea care a decis să se separe, din cauza geloziei excesive a italianului, dar şi din cauza faptului că manechinul îşi dorea un copil, iar Massimo nu.

Adelina, celebră după divorţ

Căsnicia dintre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu a durat un an, însă divorţul care a urmat i-a transformat pe cei doi în vedete, mai ales pe Adelina, care era o necunoscută înainte de nuntă. Atunci, presa mondenă a vorbit despre infidelitate, detectivi particulari puşi pe urmele lui Liviu, scandaluri şi certuri monstru. După divorţ, Adelina a pozat sexy în reviste pentru bărbaţi. În prezent, Adelian se iubeşte cu Răzvan Ispas.

Sylvia, încântată de statutul de femeie singură

Sylvia a divorţat de Andrei, membrul trupei "Alb Negru", din cauza unei aventuri pe care a avut-o cu un manechin. După trei ani de relaţie, cei doi soţi s-au despărţit. Însă, Sylvia a trecut foarte uşor peste separare, mai mult, vedeta s-a declarat foarte încântată de statutul de femeie singură şi de faptul că tot mai mulţi bărbaţi îi fac curte."Nu îmi este dor de mine aşa cum eram odată. Noua Sylvia este o persoană mult mai puternică. Se spune că ce nu te omoară te întăreşte... Chiar aşa e! Nu vreau să spun câte telefoane primesc pe zi, însă am avut parte de foarte multe surprize plăcute. A fost puţin ciudat să mă obişnuiesc cu statutul acesta. Eu n-am mai fost abordabilă de foarte mult timp", povestea Sylvia.
 

Oanei îi plac bărbaţii mai tineri

Divorţul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a uimit toată presa mondenă, anul trecut. Motivul separării a fot unul cu adevărat de senzaţie: Oana îl înşela pe Pepe cu Tudy, un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea. Relaţia dintre Oana şi Tudy nu a rezistat, însă, la doar o lună de la divorţ, Oana s-a cuplat cu un alt tinerel, cu care se afişează şi în prezent, Răzvan Dumitrescu. 

Monica Gabor iubeşte luxul

Separarea dintre Monica Gabor şi Irinel Columbeanu a fost la fel de mediatizată ca şi nunta. După cinci ani de mariaj, Moni a depus actele de divorţ din cauza infidelităţilor repetate din partea soţului. Înainte să se mărite, Moni era o necunoscută, de la Bacău, care visa la o viaţă luxoasă. Acum, după divorţ, trăieşte în America şi se iubeşte cu un alt milionar.

Mihaela Rădulescu, trei divorţuri

Mihaela Rădulescu este o femeie puternică, ştie ce vrea şi nu se dă înlături de la un divorţ, ba chiar de la trei. Cel mai recent divorţ al divei a avut loc în anul 2008, când Mihaela s-a separat de miliardarul Elan Schwartzenberg pe motiv de infidelitate din partea soţului. Vedeta TV a mai trecut prin astfel de experienţe, una în anul 1991 când a divorţat de primul soţ, Bogdan Rădulescu, iar a doua în anul 1999 când s-a despărţit de Ştefan Bănică. În prezent, Mihaela are o relaţie la distanţa cu Dani Oţil.

Romaniţa, relaţie extraconjugală

Romaniţa Iovan a divorţat de Adrian Iovan în anul 2008. Motivul? Un avocat pe nume Iulian Gogan cu care presa mondenă a scris că Romaniţa ar fi avut o aventură. În prezent, creatoarea de modă este nemăritată.