România mondenă: 7 vedete implicate în scandaluri sexuale. Vezi ce s-a întâmplat!

25 Mai 2012
Scandalurile sexuale s-au transformat, în ultimii ani, dintr-un subiect tabu, într-o ştire de primă pagină. Sexul vinde, iar vedetele ştiu foarte bine acest lucru. De aceea, nu ne mai miră implicarea personajelor mondene în episoade cu tentă sexuală, hărţuiri sau abuzuri împotriva minorilor.

Nadine îl acuză pe Claudiu Bleonţ de hărţuire sexuală

Nadine a povestit despre calvarul pe care l-a trăit din cauza actorului Claudiu Bleonţ, în perioada în care a jucat în piesa "Amedeu sau scapi de el cu greu". "Claudiu a început să-mi spună că mă iubeşte şi că noi ar trebui să ne f..., ce mişto ar fi! (?) Şi în noaptea aia, de la cinci la şase dimineaţa, mi-a bătut cu pumnii în uşa camerei, urla să deschid, nu mai puteam de frică, credeam ca îmi va sparge uşa. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon să deschid, m-a sunat nonstop, a fost groaznic", a povestit Nadine în revista Ciao. Mai mult, se pare că Andra Negulescu, nevasta actorului, era la curent cu intenţiile lui Claudiu, însă, îşi apără soţul şi spune că Nadine a inventat acest episod. În tot acest timp, Claudiu Bleonţ nu a dat nicio declaraţie şi refuză să discute pe acest subiect.

Cristian Tabără, acuzat pe nedrept de abuz sexual

Prezentatorul TV, Cristian Tabără a fost declarat nevinovat de instanţă în dosarul intentat de fosta sa iubită, în care era acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Timp de doi ani, Tabără a fost cercetat pentru abuz sexual împotriva Alexandrei, fiica fostei iubite. Însă, anchetatorii au ajuns la concluzia că acuzaţiile care i-au fost aduse nu au fost susţinute de probe. Din cauza acestui scandal, Cristian Tabără şi-a pierdut job-ul de la PROTV.

Carmen Şerban, relaţii intime cu o minoră

Carmen Şerban a fost implicată, la începutul acestui an, într-un scandal sexual cu o minoră. Tânăra Ana a povestit că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu manelista. În apărarea sa, Carmen Şerban a zis că totul este o minciună şi că ea nu a vrut decât s-o ajute pe Ana. "Atunci când ţi se face o mare nedreptate şi eşti acuzat că ai făcut lucruri pe care nici nu te-ai gândit să le faci, atunci când munceşti 23 de ani, e normal să fii afectată. Sunt nemâncată, mă rog nonstop. Mi-a fost alături Cristi, prietenul meu şi Emma, singura prietenă care a rămas lângă mine în aceste momente. Oamenii sunt lângă tine doar când ţi-e bine", povestea Carmen.

Daniela Crudu, sex pe bani?

La începutul anului 2011, Daniela Crudu a fost acuzată de Leo de la Strehaia că i-a promis favoruri sexuale, în schimbul sumei de 10.000 de euro. La momentul izbucnirii scandalului, bruneta a fost concediată de la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", însă s-a jurat că totul este o invenţie. "Totul a fost în joacă. El a zis că vrea să îmi facă un cadou, iar eu i-am dat contul meu, în joacă. Nu este adevărat că i-am scris în sms să îmi dea bani dacă mă vrea pentru o noapte. Omul ăsta minte fără să clipească", spunea Cruduţa.

Mariana Moculescu a făcut sex pentru bani

Se pare că, Mariana Moculescu, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, s-a prostituat pentru a-şi întreţine fiica. O înregistrare a unei convorbiri telefonice, între Mariana Moculescu şi fiica sa, Nidia, în care aceasta îi reproşează odraslei sale că a făcut sex pe bani pentru a o creşte, a apărut în presă, în vara lui 2011. "De ce a trebuit să fac sex pentru 500 de dolari?! Moculescu nu mi-a dat bani pentru întreţinerea copilului. Îmi trebuia mie copil cu un boşorog cu 30 de ani mai mare? Mi-am nenorocit tinereţea! Eşti nefericirea mea, eşti chinul meu, eşti crucea mea. Mi-am născut propria cruce! Eşti o urâtă! Du-te d***u!", i-a urlat, în telefon, Mariana fiicei sale. Mariana Moculescu a fost acuzată de prostituţie de mai multe ori pe parcursul anilor, inclusiv de fostul ei soţ, Horia Moculescu.

Liviu Vărciu, acuzat de o blondă de viol

În noiembrie 2010, Liviu Vârciu a avut probleme din cauza unei blonde care l-a acuzat că ar fi vrut să o violeze. Pe de altă parte, Liviu a povestit că ar fi cunoscut-o pe Roxana pe internet. I-a trimis un mesaj şi întâlnirea virtuală s-a transformat repede într-o plimbare reală. N-a trecut mult, şi cei doi s-au reîntâlnit, în toiul nopţii, la un hotel. De aici şi până la un scandal sexual, n-a mai fost decât un pas.

Mihai Trăistariu şi Tarky, relaţie pe ascuns

Povestea dintre Mihai Trăistariu şi Tarky ar fi început în 2006, pe holurile unei televiziuni, unde cei doi s-au cunoscut. Cei doi au vorbit o vreme la telefon şi pe mail, apoi, brusc, totul a explodat în vara anului 2008, când Mihai şi Tarky aveau concerte pe litoral. Trăistariu l-ar fi sărutat într-o seară de vară. Tarky şi Mihai au continuat să se întâlnească pe ascuns, într-o vilă din Eforie şi la Bucureşti, dar nu au făcut niciodată sex. Mihai a neagat toată povestea, iar iubita lui i-a fost alături în tot acest timp.