România mondenă: 7 vedete implicate în accidente de maşină. Vezi ce au păţit!

4 Mai 2012

În ultimii doi ani, vedetele au fost implicate în diverse accidente auto. Dacă pentru unele persoane publice, tamponările cu alte maşini nu au însemnat decât o sperietură zdravănă, pentru alţii, mai puţini norocoşi, accidentele rutiere s-au soldat cu victime.

Cătălin Crişan, implicat în accident fără vina lui

Cătălin Crişan a fost implicat, miercuri, într-un accident de circulaţie pe DN1. Artistul se afla în maşină împreună cu soţia sa, cei doi întorcându-se dintr-o scurtă vacanţă la munte. "Suntem vii, atât eu cât şi soţia mea. Asta contează. Eu am avut 78 de kilometri la oră, nu eram în localitate, mergeam liniştit pe banda 1, maşina aceea staţiona şi practic a semnalizat şi în secunda aia a şi virat stânga, intrand pe sensul meu de mers, dorind să depăşească linia continuă, să facă stânga", a povestit Cătălin Crişan.

Şerban Huidu, accident cu trei morţi

Anul trecut, în octombrie, Şerban Huidu a provocat un accident rutier, în timp ce se deplasa pe DN 1, din direcţia Predeal spre Braşov. Accidentul s-a produs în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud). În urma impactului, trei persoane au decedat. Şerban Huidu este acuzat de ucidere din culpă.

Mircea Lucescu a virat fără să se asigure

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Şahtior Doneţk, a fost implicat, în ianuarie, într-un grav accident de circulaţie, în Capitală. Fostul sportiv a virat la stanga într-o zonă nepermisă fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un tramvai. Din impactul cu tramvaiul, Lucescu a ricoşat într-o altă coliziune cu o maşină care circula regulamentar. În urma accidentului, Lucescu a ajuns la spital. "Sunt mulţumit că am revenit după accident, că am trecut peste acel moment nefericit, parcă mi-a luat Dumnezeu minţile, n-am mai ştiut ce am făcut! Mă simt bine, nouă coaste rupte într-o parte, trei în alta, dar e bine, mai resimt când se schimba vremea", a declarat Mircea Lucescu.

Anamaria Prodan, cu maşina pe calea ferată

Anamaria Prodan a trecut printr-un  grav accident auto, în 2010. Atunci, toată familia Prodan îşi putea pierde viaţa când maşina a aterizat pe o linie de cale ferată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În maşină se aflau soţul ei, Laurentiu Reghecampf, copiii ei şi bona.

Monica Anghel, accident uşor

Monica Anghel a trecut printr-un accident auto, în martie, anul acesta. Cântăreaţa nu a păstrat distanţa regulamentară şi a tamponat o altă maşină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Andreea Mantea, lovită de un şofer beat

Co-prezentatoarea emisiunii CANCAN TV a fost implicată, anul acesta, în februarie, într-un accident rutier, în urma căruia maşina acesteia a suferit daune majore. Maşina Andreei a fost izbită în plin de o Dacia 1310, a cărui şofer se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. "Ceea ce mi s-a întâmplat duminică întăreşte încă o dată recomandarea celor de la Poliţia Rutieră de a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului. Pe lângă faptul că poţi să-ti nenoroceşti viaţa, s-ar putea să ai povara şi altor victime nevinovate, doar pentru că ai urcat beat la volan", a declarat Andreea Mantea.

Razvan Ciobanu, lovit de un microbuz

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost implicat, anul acesta, în luna mai, într-un accident de maşină. Acesta a fost lovit de un microbuz în zona Academiei Militare din Bucureşti. Designerul şi şoferul celuilalt vehicul s-au înţeles imediat şi nu a mai fost nevoie să vină poliţia pentru a constata accidentul.