România mondenă: 7 vedete hărţuite de fani înfocaţi. Vezi cum se apără!

De multe ori, celebritatea vine la pachet cu fani înfocaţi care încep să confunde realitatea cu o lume fantastică, persoane care-şi imaginează că trăiesc adevărate poveşti de dragoste cu vedete. Iar de aici până la urmăriri ca-n filme, telefoane în miezul nopţii şi declaraţii de dragoste înfocate nu a mai e decât un pas.

Alex Velea acuzat că a lăsat o fană însărcinată

Alex Velea trece în aceste zile printr-o perioadă foarte stresantă din cauza unei admiratoare de 18 ani, din Timişoara, care îl acuză că a lăsat-o însărcinată. "Femeia m-a sunat să organizeze un concert cu Alex Velea într-un club fictiv şi am simţit de atunci că nu e în regulă ceva cu ea. Mă stresa non-stop cu telefoane. O dată mă aflam chiar pe aeroportul din Timişoara, unde aşteptam să plec spre Bucureşti. I-am zis atunci: «Hai să ne vedem faţă în faţă şi să-ţi spun cum stau lucrurile». A venit în aeroport şi de când s-a dat jos din taxi tremura toată. Şi am discutat: «Tu, de fapt, nu urmăreşti decât să te vezi cu Alex», «Da, sunt o admiratoare a lui», «Şi atunci de ce te faci că organizezi un concert doar ca să trimiţi un avans de câteva sute de euro, să vină artistul la Timişoara şi să-ţi baţi joc de el? Dacă vrei să-l cunoşti pe Alex, pe 18 mai are concert la Timişoara, mergi acolo, suni din partea mea la tour managerul lui – i-am dat numărul – să iei un autograf şi gata». L-a sunat pe tour-manager, lui Alex i-a fost milă de ea, s-a comportat frumos şi i-a dat un autograf. De unde credeam că problema s-a rezolvat, a început mai rău: îl teroriza cu telefoane pe tour-manager până la nivelul la care să-şi închipuie că a avut o relaţie cu Alex. Totul e o nebunie, Alex a dat-o pe mâna poliţiei şi a avocaţilor", a explicat Lucian Mitrea, managerul lui Alex, pentru ziarul Ring.
În prezent, cântăreţul a făcut primele demersuri pentru a o da pe tânăra Cristina Daniela Stoica în judecată.

Ilinca Vandici, urmărită timp de trei luni de un fan

Ilinca Vandici şi-a găsit, de mai multe ori, maşina vandalizată. "Am fost la Poliţie, la secţia 4, unde au luat amprente. E un individ care mă urmăreşte, îşi bate joc de mine. Eu am investit bani în maşină, am făcut credit ca să mi-o cumpăr. Chiar sunt speriată, când ajung seara acasă vorbesc la telefon, de frică să nu mă trezesc că îmi dă cineva cu ceva în cap", a declarat Ilinca, pentru Click! "Nu pot să acuz pe nimeni, că nu am nici o dovadă. Totuşi, de trei luni, de la sărbătorile de iarnă, mă sună încontinuu un fost coleg de la B1 TV. El lucra la casa de producţie care realiza emisiunea Essenze. Îmi spune că s-a îndrăgostit de mine, că vrea să mă vadă, îmi zice să ne întâlnim ", povestea Ilinca.

Morar a făcut plângere la poliţie

Mihai Morar a fost hărţuit luni în şir o admiratoare îndrăgostită de el. Prezentatorul nu a reuţit să scape de femeie decât atunci când s-a dus la poliţie şi a făcut o plângere.
Admiratoarea îl aştepta pe Mihai la radio şi încerca să i se urce în maşină. Femeia era convinsă că a trăit nişte nopţi pline de pasiune alături vedetă. De fapt, această idilă nu existase în realitate. Aceeaşi femeie a făcut o pasiune şi pentru actorul Adrian Pintea, însă după moartea acestuia, şi a hărţuit-o pe văduva lui, Lavinia. "Stătea şi mă aştepta ore în şir, până ieşeam de la radio. Când voiam să mă urc în maşină, dădea buzna peste mine. Într-o dimineaţă i-am adresat căteva cuvinte obscene tocmai pentru a mă lăsa în pace. Culmea, zicea că mă iubeşte şi mai mult când o înjur. Ultima dată când m-am enervat şi am dat-o jos din maşină, m-a dat în judecată, pentru agresiune corporală. A declarat că noi doi am avut o idilă, ba, mai mult, că am facut şi dragoste", povestea Morar.

Mircea Badea, terorizat de o profesoară

Mircea Badea a fost terorizat de o profesoară. Prezentatorul emisiunii "În gura presei" a povestit cum a fost ţinut treaz de o femeie care i-a bătut cu picioarele în uşă toată noaptea. "De la ora 2.30 noaptea până la 9.30 dimineaţa au fost patru asalturi asupra uşii mele, de cel puţin 30 de minute fiecare. Poliţia a fost chemată şi a venit de trei ori. Până la urmă situaţia a fost rezolvată temporar de o particulară, dar credibilă ameninţare cu violenţa. Protagonista este evident dementa care m-a hărţuit în ultima săptămână şi care s-a dovedit a fi de fapt profesoara psihopată de acum un an şi jumătate", povestea Mircea Badea.
"Da, sigur că mă aştepta, la 12.30 noaptea, în faţa blocului. Zicea că mă iubeşte şi că a venit pentru ca am chemat-o. Cum am chemat-o? Prin intermediul televizorului. Că fac tot felul de aluzii la persoana ei în emisiune, pe care ea la înţelege şi, ca urmare, vine", spunea Badea.

Monica Gabor primea zeci de telefoane

Pe vremea când era doamna Columbeanu, Monica primea zilnic zeci de telefoane de la un bărbat necunoscut, de multe ori la ore nepotrivite. Bărbatul îi spunea că e foarte îndrăgostit şi că-şi doreşte măcar o întâlnire cu ea, ameninţând- o chiar că e în stare să se sinucidă, dacă Moni nu-i dă atenţie. "În general, sună de pe număr privat. Mi-a spus că vrea doar să vorbim. Apoi a devenit din ce în ce mai insistent, trecând chiar şi la aluzii sexuale. Mi-a sugerat chiar şi că se sinucide, dacă nu-l bag în seamă", povestea Monica.

Simona Gherghe, flori la uşa blocului

Simona Gherghe a trecut printr-un moment nu tocmai plăcut din cauza unui admirator. Un bărbat necunoscut a aşteptat-o într-o dimineaţă, în scara blocului cu un buchet de flori. Din spusele moderatoarei emisiunii "Acces Direct", se pare că bărbatul a urmărit-o de-a lungul timpului, căci altfel nu poate înţelege cum a ştiut acesta adresa unde locuieşte Simona. Deşi a încercat să scape de el, invocând faptul că nu-l cunoşte şi că nu doreşte buchetul de flori, tânărul a urmărit-o până în locul unde avea maşina parcată şi chiar a încercat să o oprească să închidă portiera maşinii.

Ellie White, urmărită de un fan

Ellie White a povestit la o emisiune un incident neplăcut pe care l-a avut cu un fan. "Am avut într-adevăr o problemă cu ghilimelele de rigoare. Am plecat de la club spre casă şi am fost urmarită cu maşina de un fan. Acesta a stat o oră în faţa blocului meu", a mărturisit Ellie White în emisiunea "Distracţia pe vremea mea" de la Antena 2.