România mondenă: 7 vedete deprimate care au încercat să se sinucidă

14 Decembrie 2012

Tentativele de sinucidere nu le sunt străine vedetelor din România, care au simţit pe pielea lor că celebritatea nu îţi aduce doar lucruri bune. Oana Zăvoranu şi Cătălin Botezatu sunt doar două celebrităţi care au ajuns în situaţia de a-şi dori moartea.

Vă prezentăm în continuare 7 vedete deprimate, care au încercat să se sinucidă.

Oana Zăvoranu a luat un pumn de pastile

Cel mai recent caz al unei vedete care a vrut să-şi pună capăt zilelor este cel al Oanei Zăvoranu. Potrivit tabloidelor, ea a luat o supradoză de pastile, după care a ajuns în comă la spital. După spusele lui Pepe, fostul soţ al Oanei, vedeta nu este la prima tentativă de suicid.

Simona Traşcă a vrut să se omoare pentru soţul ei

Pamela de România, cum a fost ea supranumită de tabloide, a afirmat recent că şi ea a încercat să-şi ia viaţa. „Cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut pentru un bărbat a fost să încerc să-mi iau viaţa. S-a întâmplat la 16 ani, pentru fostul meu soţ. Am luat cam trei flacoane de somnifere“, a spus Simona Traşcă.

Cătălin Botezatu a vrut să sară în prăpastie

Celebrul designer a încercat, în anul 2005, să-şi pună capăt zilelor, după moartea unei fiinţe dragi lui. Cătălin Botezatu a povestit că a mers cu maşina pe marginea unei prăpastii, dar după ce a stat o oră acolo, şi-a dat seama că ar fi o nebunie să sară şi să se sinucidă.

Mihai Trăistariu a vrut să se sinucidă la Costineşti

Cântăreţul a povestit că, pe vremea când avea 20 de ani, a vrut să se arunce de pe digurile din Costineşti. „M-am gândit o singură dată să mă sinucid. Aveam 20 de ani şi m-am îndrăgostit de o colegă de facultate. I-am dat de înţeles că o iubesc, dar nu a vrut nimic de la mine. Apoi, am plecat la mare cu nişte colegi şi ne-am dus pe digurile de la Costineşti. Tare-mi venea să mă arunc, eram atât de epuizat de povestea aia şi m-am gândit că aşa nu o să mai sufăr. Dar am rezistat“, a spus Mihai Trăistariu.

Monica Tatoiu a vrut să se omoare la 27 de ani

O prezenţă aproape zilnică la televizor este Monica Tatoiu. Aceasta a afirmat că, la vârsta de 27 de ani, a vrut să se sinucidă din cauza unui bărbat care a înşelat-o. Din fericire, vedeta a depăşit momentul.

Mihai Mitoşeru a vrut să se arunce pe geam

Prieten bun al Oanei Zăvoranu, Mihai Mitoşeru a spus că a încercat şi el în trecut să-şi pună capăt zilelor. El a afirmat că, după ce a pierdut cea mai dragă fiinţă din viaţa lui, nu mai era lucid. Mai mult, la un moment dat, s-a dus lângă un geam, s-a uitat prin el şi s-a gândit că ar vrea să moară.

Marina Dina s-a gândit la sinucidere

Fosta asistentă de la „Răi da' buni“ a trecut, de-a lungul vieţii, prin mai multe momente grele. Ea a făcut o depresie din dragoste, apoi a avut probleme grave de sănătate, iar din această cauză s-a gândit să se omoare.