România mondenă: 7 vedete cu defecte ascunse. Unele şi le-au corectat prin operaţii

11 Iunie 2012

Toţi oamenii se nasc cu defecte fizice, mai mici sau mai mari. Nimeni nu-i perfect! Dar parcă pentru vedete, defectele sunt mai enervante în condiţiile în care o ţară întreagă e cu ochii pe ele. Unele dive şi-au acceptat imperfecţiunile şi trăiesc cu ele, altele au apelat la bisturiul medicilor esteticieni pentru ajustări.  

Loredana, dantură nouă

Loredana Groza nu a fost înzestrată de la natură cu o dantură perfectă, din acest motiv, diva a apelat la ajutorul unui medic stomatolog. În urmă cu ceva ani, cântăreaţa a luat hotărârea de a-şi face o reconstrucţie dentară totală. Şi pentru a fi sigură că rezultatul este unul pe măsura aşteptărilor, Loredana a optat pentru o clinică din Los Angeles, renumită, de altfel, printre vedetele Hollywood-ului. Se spune că întreaga intervenţie ar fi ajuns la suma de 10.000 de euro.

Andreea Raicu şi lupta cu cearcănele

Andreea Raicu a fost mereu preocupată de aspectul ei fizic şi, de cele mai mule ori, vedeta a afişat un look ireproşabil. Însă, Andreea are un defect care îi dă bătaie de cap de ani buni: cearcănele. "Câteodată am senzaţia că cearcănele cu care mă trezesc dimineaţa sunt cel mai mare duşman al meu. Dau vina pe faptul că port ochelari şi că din acest motiv cearcănele mele sunt mai accentuate. Tocmai de aceea m-am documentat foarte detaliat despre tratarea cearcănelor. De multe ori îmi dau seama însă că stresul, somnul insuficient şi, uneori, programul prelungit de la birou au un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte sănătatea feţei mele", scria Andreea pe blogul personal. 

Elena Băsescu, nas strâmb, buze subţiri şi acnee

Fiica preşedintelui s-a născut cu mici defecte pe care şi le-a corectat cu ajutorul operaţiilor estetice. Prima intervenţie chirurgicală pe care Elena Băsescu şi-a făcut-o a fost cea de rinoplastie. O a doua procedură a fost cea de mărire a buzelor cu acid hialuronic, o intervenţie deloc reuşită. O altă problemă cu care se confruntă EBA este acneea, pe care o acoperă mereu cu un strat foarte gros de fond de ten. 

Claudia Cream şi-a operat nasul

Claudia Pavel este o altă vedetă care s-a născut cu defecte fizice. Printre ele este şi nasul cârn, care o nemulţumea pe Claudia. Astfel că, artista a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni. De asemenea, Claudia şi-a corectat şi dantura.  

Monica Gabor s-a luptat cu acneea

Monica Gabor a avut probleme cu acneea. Anul trecut, faţa vedetei era plină de coşuri inestetice. Din această cauză, Moni a urmat un tratament cu Roaccutane, un medicament  foarte puternic, controversat în lumea toată. De altfel şi Monica recunoştea în urmă cu doi ani că are probleme cu faţa. "Nu ştiu ce mi s-a întâmplat. Cred că am probleme din cauza faptului că mă machiez prea mult, în fiecare zi", spunea atunci soţia lui Irinel Columbeanu.

Giuliei îi este frică de operaţii

Giulia este o femeie atrăgătoare şi sigură pe ea, însă are un mic defect pe care îl urăşte: un nas nu tocmai mic. Cântăreaţa a vrut de multe ori să se opereze, însă niciodată nu a avut curaj. Mai mult, artista a recunoscut că nasul este singura zona care cere să fie retuşată în Photoshop atunci când face fotografii.

Andreea Marin şi "cocoaşa" misterioasă

Anul acesta, Andreea Marin a fost fotografiată, la un eveniment, într-o ipostază nu tocmai plăcută pentru o divă. "Zâna" avea o cocoaşă inestetică, la baza gâtului, în spate. Se pare că acea umflătură i-a apărut Andreei din cauza problemelor medicale pe care vedeta le are la coloană.