România mondenă: 7 vedete care şi-au înşelat frecvent iubitele

2 August 2012
Un studiu realizat la sfârşitul anului trecut a scos la iveală faptul că unul din cinci români şi-a înşelat partenera cel puţin o dată. Parcă pentru a nu-i supăra pe cercetători şi a le da peste cap calculele, şi vedetele intră în categoria persoanelor infidele.

Dan Bittman, de profesie amant

Solistul trupei Holograf este cunoscut în showbiz ca fiind un mare cuceritor. Cu toate că Dan Bittman este într-o relaţie de nu mai puţin de 21 de ani, el şi-a înşelat partenera cu Mihaela Rădulescu, Tania Budi, Alina Chivulescu şi Sorana (ex-A.S.I.A.).

Adrian Mutu spune că nu a înşelat-o pe Consuelo

Presa din Italia şi tabloidele din România sunt aproape zilnic pe urmele lui Adrian Mutu, iar nu de puţine ori fotbalistul român a fost acuzat că şi-a înşelat soţia. Printre femeile despre care se spune că ar fi avut relaţii cu Mutu, chiar dacă el este căsătorit cu Consuelor, se regăsesc Bianca Drăguşanu şi actriţa italiană Martina Stella.

Adrian Enache se ascunde bine

Cântăreţul Adrian Enache şi-a câştigat statutul de infidel după ce a jucat mai mulţi ani la două capete. Acesta şi-a înşelat soţia de mai multe ori, iar până la urmă a decis să se despartă de aceasta şi să recunoască în public că are o relaţie cu Iuliana Marciuc.

Însă, deoarece lui Enache nu îi este de ajuns o singură femeie, el o înşală şi pe Iuliana Marciuc, aceasta din urmă afirmând că iubitul ei „se ascunde bine“.

Ştefan Bănică junior nu-şi recunoaşte aventurile

Căsătorit cu Andreea Marin, cunoscutul cântăreţ a fost acuzat de tabloidele din România că îşi înşală partenera de viaţă. Solista Lavinia Pârva a fost surpinsă ieşind din blocul în care locuieşte Ştefan Bănică junior, iar în momentul în care aceasta a văzut paparazzii, i-a spus cântăreţului să nu iasă şi el din bloc.

Pe lângă această presupusă idilă, despre care Ştefan Bănică junior spune că este doar o invenţie a presei, acesta a mai fost implicat fără voia lui într-un scandal. Adriana Nicolae este acuzată de Andreea Marin că minte atunci când spune că are un copil cu Bănică Jr.

Cristian Ţânţăreanu, cel mai infidel soţ

Omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu a recunoscut de foarte multe ori că îi plac la nebunie femeile frumoase şi că îşi înşală nevasta ori de câte ori are ocazia. Ţânţăreanu a precizat însă că face acest lucru doar cu acordul soţiei lui.

Romică Ţociu şi sexul pe plajă

Paparazzii de la Cancan l-au surprins pe Romică Ţociu, în urmă cu doar câteva zile, în timp ce făcea sex pe plajă cu amanta sa. Se pare că Ţociu nu este la prima escapadă, el fiind surprins şi în urmă cu un an în timp ce se săruta cu o tânără, dar şi în urmă cu o săptămână, în timp ce se afla la braţ cu o altă domnişoară.

Victor Piţurcă ar avea un copil cu o amantă

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României este acuzat de Victoria Blohina (Vica), fosta sa amantă, că nu vrea să recunoască băiatul pe care îl au împreună. Pe lângă relaţia pe care a avut-o cu Vica, Victor Piţurcă a mai trăit cu altă blondă, după cum spune chiar fosta lui amantă.