România mondenă: 7 vedete care şi-au făcut poze pe patul de spital

14 Iunie 2013
Celebritatea nu te scapă de boli, iar de acest lucru s-au convins inclusiv vedetele din ţara noastră. Iar pentru a le demonstra fanilor că şi ei au momente de cumpănă, vedete se fotografiază atunci când ajung în spital şi postează apoi fotografiile pe reţele de socializare.

Cabral a răcit mai rău ca niciodată

În urmă cu doar câteva zile, simpaticul prezentator de la Acasă TV a ajuns pe patul de spital. Cabral a postat şi pe internet o poză cu el în spital, afirmând că a contactat o răceală severă, simţindu-se mai rău ca niciodată.

Corina, pe targă din cauza laringitei

În luna martie a acestui an, cântăreaţa Corina Bud a fost dusă de urgenţă la spital, deoarece se simţea rău. Artista s-a fotografiat pe targă, cu o branulă în mână, iar doctorii au afirmat că ea a ajuns la spital după ce a făcut laringită.

Antonia, la spital din cauza oboselii

Cântăreaţa a ajuns, la sfârşitul anului trecut, pe patul de spital, din cauza oboselii. Antonia a postat pe Twitter o poză cu ea în spital, însă şi-a asigurat fanii că se simte bine şi că medicii şi-au făcut treaba.

Oana Zăvoranu, mesaj de pe patul de spital

la sfârşitul anului trecut, Oana Zăvoranu a ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi încercat să se sinucidă şi a intrat în comă. Când şi-a mai revenit, vedeta s-a fotografiat pe patul de spital şi a postat poza pe Facebook, alături de un mesaj prin care îşi anunţa fanii că este bine.

Smiley, poză din spital fără voia sa

În urmă cu un an, pe contul lui Smiley apărea o fotografie cu el pe patul de spital. „Smiley e atât de răcit încât nici nu ştie că i-am pus fotografia asta aici. Fă-te bine, bro!“, era mesajul ataşat pozei şi scris de cei de la HaHaHa Production.

Buzdugan, şi el pe perfuzii

La doar câteva luni după ce Smiley era internat în spital, şi Daniel Buzdugan posta pe Facebook o poză din spital. Alături de fotografie, realizatorul de la Radio ZU anunţa că fiecare om este dator cu un concediu medical.

Lui Teo i-a cedat organismul din cauza stresului

La începutul anului 2011, Teo Trandafir a ajuns în spital, postând pe internet o poză cu ea pe targă. La acea vreme, vedete îşi anunţa fanii că a ajuns pe mâna medicilor din cauza oboselii şi a stresului, dar că se va face bine.