România mondenă: 7 vedete care s-au mutat pe Facebook. Vezi care sunt!

10 Aprilie 2012

Siteurile de socializare au devenit parte din viaţa noastră. Tot ce facem, gândim, trăim sau simţim postăm pe internet. Şi cum vedetelor le place să fie în centrul atenţiei, pozele şi rândurile scrise pe Facebook sunt la ordinea zilei, aşa află fanii ce mai fac şi cum o mai duc.

1. Antonia, activă zilnic

Frumoasa cântăreaţă ţine legătura cu fanii ei prin intermediul Facebook-ului. Antonia îşi postează, mai mereu, poze cu ea de prin turnee, cu fanii, dar şi cu ea naturală, nemachiată, aşa cum arată dimineaţa când se trezeşte. Vedeta are foarte mulţi prieteni, iar lumea îi apreciază postările.

2. Smiley are peste 500.000 de prieteni

Smiley este un artist în toată regula cu zeci de mii de fani. Şi pentru că lumea e interesată de viaţa lui profesională, dar şi de cea privată, artistul îşi postează poze de la concerte, de la filmări, dar şi cu căţelul Jazz, pe care toată lumea îl îndrăgeşte.

3. Andreea Raicu, poze din vacanţă

Pe pagina de Facebook a Andreei sunt foarte multe postări. În primul rând, găseşti materialele de pe blogul vedetei TV. Articole de modă, sănătate sau dietă. Însă, Andreea postează şi poze din vacanţe, de la birou, de la filmări, secvenţe din viaţa ei.

4. Sylvia, mesaje de încurajare de la prietenii virtuali

Cântăreaţa a trecut, recent, printr-o perioadă foarte grea din viaţa ei. Căsnicia sa cu Andrei Ştefănescu, solistul trupei Alb Negru, s-a încheiat. Şi pentru că fanii au vrut să-i fie alături, i-au postat sute de mesaje de încurajare, pe wall-ul artistei. Sylvia le-a răspuns: "Vă mulţumesc tuturor pentru zecile de mesaje de încurajare primite, pentru gândurile voastre bune şi pentru experienţele împărtăşite."

5. Laura Cosoi, poze din copilărie

Laura este o altă vedetă activă pe Facebook. Are foarte mulţi prieteni, iar postările ei sunt foarte vizualizate. Câinele ei, Jazz, este şi el foarte îndrăgit şi a strâns foarte multe like-uri. Laura îşi postează poze cu ea şi iubitul său Smiley, poze din vacanţe, dar şi poze mai vechi, din copilărie.

6. Dana Rogoz postează poze cu mâncare gătită de ea

Vedeta TV este foarte populară pe site-ul de socializare. Peste 7.000 de persoane îi urmăresc activitatea zilnică. Fosta Abramburica îşi pune poze cu ea în bucătărie, gătind diverse reţete, dar şi poze cu ţinute vestimentare pe care şi le postează şi pe blog.

7. Celia s-a pozat în timp ce vopsea pereţii casei

Cântăreaţa vrea să le arate fanilor că are şi alte talente, nu numai voce. Aşa că, şi-a luat o pensulă, nişte vopsea şi s-a apucat de treabă. Şi cum o astfel de activitate nu poate fi trecută atât de uşor cu vederea, Celia s-a pozat şi a postat pe Facebook pentru ca lumea să ştie că este o adevărată gospodină.