România mondenă: 7 vedete care nu acceptă să fie înşelate de către parteneri

21 August 2012

Infidelitatea a devenit o problemă care afectează tot mai multe cupluri. Şi dacă pentru unele persoane o aventură a partenerului nu este un capăt de lume, pentru altele reprezintă finalul relaţiei. Printre ele se numără şi unele vedete care nu ar putea să ierte o escapadă amoroasă din partea iubitului.

Cosmina Păsărin: "Mai bine mor singură decât să fiu înşelată"

Bruneta a declarat pentru ziarul ring Ring că preferă să moară singură decât să fie înşelată de iubitul ei. Însă, în prezent, Cosmina Păsărin nu are motive să se gândească la astfel de ipostaze neplăcute. Vedeta se iubeşte cu Nemer, un bărbat de origine arabă. "Relaţia noastră merge foarte bine, suntem fericiţi şi petrecem timpul împreună fără să avem vreo clipă teamă de monotonie. Nici unul dintre noi nu crede în monotonia care poate să distrugă un cuplu. Comunicăm foarte mult, avem senzaţia că ne ştim de-o viaţă şi luăm toate deciziile împreună", a spus ea.

Nicoleta Luciu nu l-ar ierta pe Zsolt

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai dorite femei din România, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Zsolt Csergo, cu care are patru copii. Cu toate acestea, bruneta mărturiseşte că dacă ar afla că este înşelată, s-ar despărţi de Zsolt imediat. "Dacă iubitul meu m-ar înşela, m-aş despărţi de el în secunda unu. Dacă ţi s-a pus pata, îmi spui, te las, du-te, nu pot să te ţin cu de-a sila lângă mine", a declarat Luciu la Pro FM.

Raluca Lăzăruţ nu crede în a doua şansă

Raluca Lăzăruţ ştie ce nu ar putea ierta într-o relaţie: infidelitatea. Vedeta Antena 1 nu crede în a doua şansă şi susţine că dacă persoana de lângă ea ar înşela-o s-ar simţi umilită. "Nu cred în a doua şansă. Principiul <ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust> e real. Nu ştiu care ar trebui să fie sentimentele încât să mai acorzi o a doua şansă, dar ştiu un lucru peste care n-aş putea trece niciodată: umilinţa. Nu văd motivele pentru care aş rămâne alături de un bărbat care nu m-a apreciat de prima oară", a declarat Raluca Lăzăruţ.

Andreea Tonciu nu l-ar ierta pe Mitea

Tonciu a declarat că nu i-ar ierta o infidelitate lui Mitea, iubitul său. "Ne-am despărţi dacă m-ar înşela, nu cred că am mai avea ce să ne spunem. Nu m-aş pune la mintea panaramelor", a spus bruneta.
Andreea este foarte îndrăgostită de Mitea, însă recunoaşte că nu l-ar ierta dacă acesta ar călca strâmb. "Îl iubesc mult, cred că o să rămânem mereu împreună. Un singur lucru nu i-aş ierta, infidelitatea. Cred că orice femeie ar suferi dacă ar fi înşelată. Ne-am despărţi dacă m-ar înşela, nu cred că am mai avea ce să ne spunem. Cât despre femeia cu care m-ar înşela, îţi dai seama, nu m-aş pune la mintea panaramelor. Pentru mine, asta sunt femeile de acest gen", a declarat Tonciu.

Denisa Tănase nu ar accepta o a treia persoană

Denisa Tănase nu şi-ar ierta niciodată soţul în cazul în care acesta ar înşela-o. Cântăreaţa a mărturisit, într-un interviu acordat pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D, că nu ar putea trece niciodată peste infidelitatea partenerului ei. "Eu nu aş putea ierta niciodată infidelitatea într-o relaţie. Infidelitatea şi agresiunea fizică. Atunci când intervine o a treia persoană cred că nu îţi mai respecţi partenerul de viaţă", a declarat ea.

Anca Serea nu ar ierta de dragul relaţiei

Anca Serea are o minunată relaţie cu Adi Sâna, căruia i-a dăruit şi un copil. Cu toate acestea nu ar putea să treacă peste orice de dragul de a avea o relaţie: "Nu aş putea să iert infidelitatea. Adi face parte dintr-un boyband, iar acest lucru este o provocare. Gelozia e constructivă dacă e în anumite limite. Recunosc că şi eu sunt geloasă, dar şi el este gelos. Într-o relaţie n-aş putea ierta lipsa respectului şi infidelitatea", a spus Anca.

Ellie White nu crede în relaţie fără compromisuri

Cântăreaţa Ellie White este de mai mulţi ani într-o relaţie cu managerul ei. Şi chiar dacă se înţeleg perfect, solista susţine că nu ar putea trece peste infidelitate. "O relaţie de durată trebuie să aibă la bază comunicare şi respect. Nu există, însă, relaţie fără compromisuri, de ambele părţi. Minciuna poate fi iertată dacă este bine justificată, însă nu aş putea trece niciodată peste infidelitate", spune Ellie White.