România mondenă: 7 vedete care au rămas fără emisiuni TV

5 August 2012
După o lungă perioadă în care ne-am obişnuit să le vedem pe sticlă, personaje populare precum Ştefan Bănică Jr. sau Mircea N. Stoian încetează colaborarea cu anumite televiziuni. Fie că-şi doresc acest lucru, fie că sunt forţate de împrejurări, vedetele vor fi de acum deschise noilor oferte care, poate, le vor aduce un plus în carieră.

Bănică renunţă la “Dansez pentru tine”?

După 12 sezoane ale emisiunii “Dansez pentru tine” prezentate de Ştefan Bănică Jr., pentru cel de-al 13-lea sezon, care va începe în această toamnă, încă nu există o confirmare a prezenţei artistului. Potrivit www.evz.ro, Ştefan Bănică Jr. ar fi anuţat încă de anul trecut că nu va mai modera emisiunea.

Crudu şi Pamfile au o soartă indecisă

Asistentele lui Capatos au fost implicate în numeroase scandaluri, care fie le vor propulsa în carieră, fie le vor scădea popularitatea. Daniela Crudu a trecut de la cearta cu Leo de la Strehaia, la bătăile pe care le primea de la iubitul său Costea, şi, cel mai recent, scandalul cu reţeaua de prostituţie condusă de Andreea Marta. Nici  Mădălina Pamfile nu se lasă mai prejos, şi ea a fost maltratată de iubit, a avut probleme cu depresia şi s-a arătat a fi consumatoare fidelă de băuturi alcoolice. Şi, deşi conducerea anunţase că nu tolerează aceste lucruri şi că vor lua măsuri, cele două “păcătoase” îl au de partea lor pe Dan Capatos, care se luptă să le păstreze în emisiune.

 

 

Mircea N. Stoian, frustrat din cauza colegilor

Co-prezentatorul emisiunii "Un show păcătos", Mircea N. Stoian, a decis să se retragă din producţia din care a făcut parte 4 ani de zile. "Atmosfera devenise irespirabilă. M-am săturat să fiu luat peste picior de tot felul de nespălaţi şi târfuliţe de doi bani. Până şi mucoasa de Pamfile, care nu ştie semnificaţia cuvântului felaţie, începuse să ridice tonul. Dacă nu aş fi plecat acum, aş fi mucegăit pe canapea alte câteva sezoane, ori aş fi fost dat afară cu un şut în fund", a spus Stoian, pentru ziarul Click. După ce conducerea a anunţat că va schimba aproape toată echipa, Stoian a hotărât să plece cu fruntea sus, fără a aştepta momentul concedierii. Alături de el, şi trupa emisiunii va părăsi formatul, aceasta fiind anunţată că nu va mai face parte din noul sezon al emisiunii.

Oana Roman e mulţumită de ce a realizat

Oana Roman a fost prezentatoarea emisiunii "Incredibil" de pe Antena2 timp de un an de zile. De curând, fata fostului premier Petre Roman a fost anunţată de trustul Intact, că emisiunea nu se va mai difuza din toamnă. "Ultima emisiune <Incredibil> de la Antena 2 a avut un rating foarte bun, printre cele mai bune din tot sezonul! Vreau să mulţumesc invitaţilor Sorin Marcus şi Dana Săvuică deoarece lor le datorez această reuşită! Din toamnă emisiunea "Incredibil" nu va mai continua! Am încheiat cu un succes şi închei contractul cu capul sus! Iubirea mea pentru televiziune rămâne intactă, la fel de puternică şi vor fi şi alte proiecte! Promit să vă ţin la curent! Să aveţi o vară frumoasă! Vă pup cu drag!”, a spus Oana pe pagina ei de Facebook.

Cosmina Păsărin nu vrea să fie reporter

Cosmina Păsărin a semnat în urmă cu doi ani un contract cu Antena2, pe postul de prezentatoare a emisiunii "Face to Face". Nu a durat decât un an şi show-ul a fost scos din grila de programe. A urmat perioada în care a lucrat ca reporter la emisiunea lui Andrei Duban, unde, negăsind satisfacţia profesională a decis să-şi dea demisia. "Colaborarea mea cu Antena 2 s-a încheiat de curând. Decizia a fost una de comun acord, tot ce pot spune este că simt nevoia unei provocări şi în perioada imediat următoare pregătesc o schimbare alături de echipa mea!", a declarat Cosmina, pentru Cancan.

Andreea Liptak a părăsit ProTv-ul

După ce a prezentat ani de-a rândul ştirile de dimineaţă împreună cu Mihai Dedu, Andreea Liptak a dispărut de la pupitru în urmă cu aproape două luni. Conform ziarului Cancan, prezentatoarea ar fi făcut mai multe greşeli de imagine, iar conducerea ar fi luat atitudine. O altă interpretare a plecării sale ar putea fi şi implicarea acesteia în afaceri alături de soţul său, Răzvan Spiridon.