România mondenă: 7 vedete care au apărut în public fără lenjerie intimă

18 Iulie 2013
Vedetele din întreaga lume au găsit rapid reţeta succesului: atunci când nimeni nu le mai dă atenţie, îşi lasă chiloţii acasă şi apar în public cu nişte fuste sau rochii foarte scurte, special pentru a li se vedea zonele intime.

Loredana Chivu a mers la muncă fără chiloţi pe ea

Asistenta lui Dan Capatos a apărut recent la emisiunea „Un show păcătos“ îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă şi mulată. Deoarece avea şi porţiuni transparente, Loredana Chivu nu a purtat lenjerie intimă.

Vedeta a fost la cea de-a doua ieşire de acest gen în acest an, după ce în luna martie a mers la emisiune cu o rochie la fel, dar de culoare albă. „La câte fete s-au dezbrăcat aici şi au făcut striptease, eu am zis să vin direct fără chiloţi“, a spus atunci Loredana Chivu.

Bijou, fără chiloţi la extragerea LOTO

Începutul lunii martie a adus în atenţia presei o nouă vedetă, cântăreaţa Bijou. Aceasta a cântat la extragerea LOTO de la TVR 1, iar pe imaginile filmate de cameraman se poate observa că Bijou nu purta lenjerie intimă.

Întrebată de jurnaliştii de la Click dacă avea sau nu chiloţi, Bijou a evitat răspunsul. „Ştiţi cum se spune: înainte se spunea «a fi sau a nu fi», acum se spune «are sau nu are». Am destul timp în decursul carierei mele să vorbesc despre asta“, a spus cântăreaţa.

Antonia, pe scenă fără chiloţi

Acum este în centrul atenţiei datorită presupusei relaţii pe care o are cu Alex Velea, dar în trecut a apărut pe prima pagină a tabloidelor şi din cauza altor „escapade“. La deschiderea unui club din Bucureşti, Antonia a fost îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi, lăsând să se vadă că nu poartă chiloţi.

Alexandra Stan, cu părţile intime la vedere

La fel ca şi Antonia, şi Alexandra Stan a avut parte de ghinion pe scenă. În cadrul unui concert susţinut în Germania, Alexandra a urcat pe scenă îmbrăcată în nişte pantaloni scurţi minusculi, din cauza cărora fanii au putut vedea că vedeta nu avea chiloţi pe ea.

Fetele de la Trident cântau cu fundul dezgolit

Roxana, Andreia şi Loredana, cele trei fete de la Trident, au devenit cunoscute nu datorită talentului muzical, ci datorită hainelor în care apăreau îmbrăcate pe scenă. Cântăreţele purtau blugi decupaţi la spate şi nu aveau chiloţi pe ele, cântând mereu cu fundul dezgolit, spre deliciul fanilor de sex masculin.