România mondenă: 7 vedete care au adoptat copii şi problemele lor

23 Mai 2013
Vedetele din întreaga lume au recurs, de-a lungul timpului, la unele soluţii mai mult sau mai puţin accesibile pentru a-şi mări familia. Cea mai întâlnită metodă pentru celebrităţile care nu pot face copii a fost cea a adopţiei, soluţie la care au apelat şi vedetele din România.

Luminiţa Anghel, în scandal cu mama naturală a fetiţei adoptate de vedetă

Luminiţa Anghel a ajuns, fără voia ei, pe prima pagină a tabloidelor, din cauza Angelicăi Constantin, mama biologică a fetiţei pe care vedeta a adoptat-o în urmă cu trei ani.

Angelica o acuză pe Luminiţa Anghel că ar fi încercată să o cumpere pe micuţa Maria. „O dată, când am mers la centrul de plasament să-mi văd fata, am găsit acolo două doamne şi pe fostul soţ al doamnei Luminiţa, Bogdan. Una dintre doamne mi-a dat atunci un plic alb, găurit la mijloc, prin care se vedeau foarte multe bancnote“, a spus aceasta.

Vedeta s-a apărat şi a anunţat că dacă mai este acuzată pe nedrept, o va acţiona în judecată pe Angelica Constantin. „În primul rând, am să vă rog să nu mai faceţi afirmaţii pentru care puteţi fi dată în judecată şi să nu mai acuzaţi aiurea, fără dovezi. Doamnă, am să vă dau fata înapoi, însă pe cale legală. Faceţi o cerere la Protecţia Copilului şi, în urma unui proces, vă veţi recăpăta fata, dacă demonstraţi că aveţi condiţii decente să o creşteţi“, a spus Luminiţa Anghel.

Teo Trandafir are o fetiţă minunată

Teo a adoptat, în urmă cu nouă ani, o fetiţă care la acea vreme avea doar trei luni de zile. Odată cu trecerea anilor, Teo a realizat că Maia este cel mai frumos lucru care i se putea întâmpla. Legătura dintre vedetă şi fetiţa ei este una foarte puternică, iar atunci când Maia avea aproape trei ani, Teo i-a spus acesteia că este adoptată.

Iosif Rotariu a adoptat doi copii

Familia Rotariu are doi copii naturali, Roberto şi Romina, însă poveştile altor doi micuţi i-au făcut să adopte copii. Kassandra, primul copil adoptat de Iosif Rotariu, a ajuns în familia fostului sportiv atunci când micuţa se lupta pentru viaţa sa. Fetiţa a avut parte de o copilărie foarte grea, fiind abandonată de mamă la vârsta de trei ani şi lăsată în grija bunicii, care a ars-o cu acid sulfuric şi a aruncat-o pe geam, de la etajul 3.

Micuţa Kassandra a suferit până acum peste 25 de operaţii şi tot nu este complet refăcută, în timp ce bunica sa a primit opt ani de închisoare pentru suferinţele provocate fetiţei.

Pe lângă Kassandra, familia Rotariu l-a înfiat şi pe Cristian, un băieţel bolnav de cancer.

Elena Cârstea, printre primele vedete care au adoptat un copil

Vedeta nu a mai putut concepe un copil pe cale naturală din cauza întreruperilor de sarcină din timpul comunismului. Elena Cârstea s-a hotărât, în anul 1998, să înfieze o fetiţă, Sanda, devenind astfel una dintre primele vedete din România care au înfiat un copil. În momentul în care a înfiat-o pe Sanda, aceasta suferea de rahitism, iar datorită faptului că s-a ataşat foarte mult de micuţă, Elena Cârstea a mai înfiat o fetiţă, Adriana, în anul 1999.

Oana Sârbu are un băieţel care fusese abandonat la naştere

A fost una dintre cele mai adorate actriţe din România, datorită seriei „Liceenii“, iar în urmă cu mai mulţi ani s-a decis să adopte un copil. Oana Sârbu l-a luat acasă pe Alex Stelian, un băieţel care fusese părăsit de părinţi încă de la naştere.

Anca Boagiu a adoptat un copil în anul 2000

Daniel, fiul adoptiv al Ancăi Boagiu, spune acum că mama sa este cea mai bună prietenă a lui. El a fost adoptat în anul 2000, atunci când politicianul s-a decis că vrea să devină mamă, chiar dacă nu era căsătorită.

Ionel Ganea, tatăl unei fetiţe adoptate

Fotbalistul s-a decis în urmă cu mai mulţi ani să adopte o fetiţă, Ioana, deoarece Daniela, soţia lui, nu putea să nască natural. După ce micuţa le-a umplut casa de bucurie, Ionel Ganea şi Daniela au reuşit să aibă un copil natural, pe George.