România mondenă: 7 vedete care adoră să se dezbrace. Vezi cine pozează des!

3 Mai 2012

Pentru multe vedete, apariţiile în reviste pentru bărbaţi au însemnat promovare, faimă, şi, nu de puţine ori, o rampă de lansare. Pentru altele, şedinţele foto în ipostaze sexy sunt o plăcere, dar şi o confirmare a faptului că sunt atrăgătoare chiar dacă au născut un copil. 

Nicoleta Luciu, vedeta cu cele mai multe şedinţe foto

Este femeia cu cele mai multe apariţii, cinci la număr, în Playboy-ul românesc. Pentru Nicoleta, prima şedinţă foto a însemnat lansarea în lumea televiziunii. Propunerea din partea revistei a venit după ce Nicoleta a câştigat titlul de Miss România, în anul 1999. Între timp, Luciu a devenit mamică, a cântat şi a jucat în numeroase telenovele.

Gina Pistol, apariţie la 18 ani

În cazul Ginei Pistol, putem afirma că Playboy-ul a fost rampa de lansare în lumea showbiz-ului românesc. În palmaresul său sunt trecute nu mai puţin de trei apariţii ca iepuraş şi alte zeci, în diverse reviste pentru bărbaţi.
Mai mult, Gina a declarat, recent, că ar mai poza ca iepuraş şi că îi place să se ştie admirată de bărbaţi. "Acele fotografii au fost rampa mea de lansare, recunosc asta. Am pozat de trei ori şi aş poza şi a patra oară. De ce nu? Îmi place să fiu admirată de bărbaţi. Ştiu că sunt fantezia bărbaţilor şi îmi place asta", a declarat vedeta. 

Andreea Spătaru a pozat de trei ori ca iepuraş

În anul 2005, Andreea Spătaru a devenit Miss Playboy. Într-un timp foarte scurt, Andreea şi-a schimbat locul de muncă, şi-a făcut implant cu silicon, şi-a pus colagen în buze şi şi-a gasit un iubit cu care a făcut un copil. Din 2005 şi până acum, Andreea a pozat de trei ori.

Roxana Ungureanu a avut trei apariţii

Miss Playboy 2006 a avut o vizibilitate sporită după ce a caştigat acest titlu, dar şi pentru că a ajuns la braţul unor iubiţi celebri. Mai mult, fotomodelul originar din Timişoara a pozat şi pentru bărbaţii din Venezuela. “Imi plac bărbaţii cu simţul umorului, surprizele exotice şi plajele pline de nisip. Visul meu este să fiu protagonista unei şedinţe foto în ciocolată, împreună cu Jessica Alba. Ce poate să fie mai sexy? Am fost, sunt şi mereu voi fi o rebelă. Fetele rebele sunt cele mai căutate", spune Roxana Ungureanu. 

Cosmina Păsărin a pozat alături de Nicoleta Luciu

Cosmina Păsărin este bruneta apetisantă ce s-a făcut remarcată în urma participării la emisiunea "Vara ispitelor", când era doar o adolescentă. După emisiune, Cosmina a primit o ofertă din partea revistei Playboy care i-a adus celebritatea. La câţiva ani, Cosmina a mai pozat într-un pictorial, alături de Nicoleta Luciu.

Dana Săvuică, prima apariţie nud

Dana Săvuică este prima femeie din România care a avut ocazia să pozeze în Playboy. Manechinul a pozat chiar în prima ediţie, cea din noiembrie 1999. Experienţa a fost repetată şi cu ocazia numărului din decembrie 2010. De asemenea, Dana a mai avut apariţii sexy şi în alte reviste dedicate bărbaţilor.

Oana Zăvoranu a pozat în Postul Paştelui

Anul trecut, chiar în Postul Paştelui, Oana Zăvoranu a făcut furori cu pictorialul din revista Playboy, intitulat sugestiv "Exorcizarea Oanei". Şi chiar dacă a fost criticată pentru apariţia ei cu o cruce între sâni, Oana a declarat că dacă ar mai fi să facă astfel de poze, nu ar refuza.