România mondenă: 7 reveniri spectaculoase ale vedetelor pe micile ecrane

14 August 2012
Vedetele autohtone iubesc să fie în lumina reflectoarelor, iar acest lucru este demonstrat de faptul că revin pe micile ecrane chiar dacă anunţă că se retrag definitiv din viaţa publică.

Oana Zăvoranu îi va înlocui pe Pamfile şi Stoian

După ce a moderat emisiuni precum „Oana Zăvoranu Show“ şi „Pact cu diavoliţa“, Oana Zăvoranu a dispărut din grila de programe a televiziunilor. Însă, ultimele informaţii oferite de tabloidul Cancan scos la iveală faptul că fosta soţie a lui Pepe va reapărea pe micile ecrane şi va fi coprezentatoare în cadrul emisiunii „Un show păcătos“, de la Antena 1.

Andreea Marin Bănică a revenit la Realitatea TV

Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a dispărut din peisajul mediatic odată cu terminarea emisiunii „Surprize, surprize“. Andreea Marin Bănică a revenit însă pe micile ecrane după o lungă perioadă în care a stat departe de lumea televiziunii.

Ea este acum realizatoarea emisiunii „Trezeşte România“, de la postul Realitatea TV.

Mihaela Rădulescu, angajată de fostul ei soţ

Nici Mihaela Rădulescu nu a putut sta departe de emisiunile TV şi a revenit tot la Realitatea TV, fiind colegă de trust cu marea ei rivală, Andreea Marin Bănică.

Actuala iubită a lui Dani Oţil a ajuns la realitatea datorită lui Elan Schwartzenberg, fostul ei soţ.

Teo Trandafir este poliţistă în „Pariu cu viaţa“

Fosta moderatoare TV a revenit pe micile ecrane după o perioadă îndelungată în care a avut probleme de sănătate şi viaţa i-a fost pusă în pericol. Teo Trandafir a ales să se întoarcă la Pro TV, însă nu ca moderatoare, ci ca actriţă în serialul „Pariu cu viaţa“, acolo unde joacă rolul unei poliţiste.

Mircea Radu prezintă Jurnalul de la TVR

Din primăvara acestui an, Mircea Radu a revenit pe „sticlă“ în cadrul Televiziunii Române. El este de atunci prezentatorul Jurnalului TVR, fiind foarte încântat de noua provocare.

Florin Călinescu revine în „Tanti Florica“

Înainte de a-şi pierde fiul, Florin Călinescu semnase cu trustul Media Pro revenirea sa pe micul ecran într-un sitcom. El urma să interpreteze rolul unei femei vorbăreţe şi curajoase şi apucase să filmeze câteva episoade, dar tragedia prin care a trecut l-a făcut pe actor să se retragă de pe platourile de filmare.

Însă, cum filmul trebuie să fie lansat în toamna acestui an, Florin Călinescu s-a decis să revină la filmări şi să ducă la bun sfârşit proiectele în care este implicat.

Mihai Mitoşeru vrea înapoi la Bingo

Postul Antena 1 încearcă să obţină avizul Ministerului de Finanţe pentru a începe o emisiune care a mai fost pe micile ecrane şi în trecut: Bingo. Show-ul datorită căruia s-a făcut remarcat Mihai Mitoşeru ar urma să fie prezentat chiar de cel pe care l-am amintit, în acest fel revenind la cârma unei emisiuni şi Mitoşeru.