România mondenă: 7 gafe monumentale făcute de vedete. Vezi cu ce au şocat!

10 Septembrie 2012

Celebrităţile din ţara noastră au fost surprinse, de-a lungul timpului, în ipostaze care mai de care mai penibile. Acest lucru nu le-a făcut să nu mai apară în public, ci le-a crescut cota.

Fotografii: Mediafax / PRO TV

Borcea, cu şliţul desfăcut la botez

Fostul acţionar al lui Dinamo şi-a botezat, în urmă cu o săptămână, băiatul. Toate bune şi frumoase, până în momentul în care un cameraman dibace a observat că Borcea a uitat să-şi închidă şliţul de la pantaloni.

Andreea Tonciu nu ştie ce este un piranha

Prezentă la emisiunea „Serviţi, vă rog!“, de la PRO TV, Andreea Tonciu a dat dovadă că nu are o inteligenţă foarte mare. Ea a întrebat ce este un piranha, iar în momentul în care i s-a spus că este un peşte, vedeta a întrebat: „Adică rechin piranha?“.

Tonciu a mai avut astfel de „ieşiri“ şi în trecut, afirmând în direct la Kanal D că „Brâncuşi este doar o staţie de metrou“.

Nicolae Mitea nu ştie cât înseamnă 70 RON

De când nu mai are echipă şi salariu, Nicolae Mitea nu mai ştie nici să numere banii. Iubitul Andreei Tonciu a participat şi el la „Serviţi, vă rog!“, făcându-se de râs. În timp ce trebuia să vândă bilete, Nicolae Mitea ne-a demonstrat că nu ştie cât înseamnă 70 RON. El a crezut că această sumă înseamnă 1,7 milioane de lei. După ce o colegă i-a spus că 70 RON înseamnă 70 de lei, Mitea a mai făcut o gafă: „Aoleu, eu îi ceream omului de 5 ori mai mult“.

Pentru a demonstra că a înţeles cum se calculează banii, fotbalistul a încheiat: „7 RON înseamnă 700.000 de lei, nu?“.

Adelina Pestriţu are punctul G în ceafă

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu a făcut o declaraţie uluitoare în cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte“. Adelina Pestriţu a afirmat că a mimat orgasmul şi că punctul ei G este în ceafă. „La mine, punctul G este în ceafă, aşa că nu e greu de găsit de către bărbaţi. Da, am mimat orgasmul“, a spus Adelina.

Horia Brenciu ne-a arătat fundul Andreei Raicu

Îndrăgitul interpret a fost în centrul atenţiei, din cauza gafelor, de două ori. Prima oară, în cadrul emisiunii „Ce vor fetele?“, de la Prima TV, atunci când Horia Brenciu a luat-o în braţe pe Andreea Raicu, căreia i s-a văzut fundul.

O altă gafă făcută de Brenciu şi rămasă în memoria tuturor a avut loc în cadrul emisiunii „De suflet“, de la PRO TV Internaţional. Atunci, Dana Rogoz a avut parte de o experienţă dureroasă, după ce ea nu a fost prinsă în braţe de Horia Brenciu şi a căzut pe jos.

Mădălina Radu, prinsă cu mâna în chiloţi

Vedeta a fost surprinsă de paparazzi la mare, în timp ce era cu mâna în slip şi se scărpina. Se pare că Mădălina Radu nu a fost stânjenită de faptul că pe plajă mai erau şi alte persoane, aşa că ea şi-a văzut liniştită de treabă.

CRBL s-a pozat cu Coloana Infinitului între picioare

CRBL s-a pozat recent cu Coloana Infinitului între picioare, sugerând un penis în erecţie, iar imaginea postată a atras o avalanşă de critici pe contul lui de Facebook. Gluma artistului s-a transformat în scandal, iar CRBL şi-a cerut scuze fanilor.