România mondenă: 7 destinaţii de vacanţă preferate de vedete în sezonul cald

11 Iunie 2013
Chiar dacă temperaturile nu sunt foarte ridicate, ne aflăm deja în lunile de vară, iar vedetele noastre se gândesc la vacanţă. Unele celebrităţi au fost deja plecate în concediu, în timp ce pentru alţii distracţia abia începe.

Andreea Marin, îndrăgostită de Turcia

Cuplul Bănică-Marin a petrecut multe vacanţe în Turcia, iar Andreea Marin s-a îndrăgostit iremediabil de această ţară. Chiar şi după ce au divorţat, „Zâna surprizelor“ a continuat să meargă în Turcia, mai ales datorită faptului că şi-a făcut un iubit acolo. Vedeta s-a întors recent din „Ţara semilunei“, dar se poate întoarce oricând acolo.

Tot în Turcia au fost recent şi Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu cu Victor Slav, iar Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu plănuiesc să ajungă cât mai curând la Istanbul.

Mugur Mihăescu petrece la Miami

Indiferent de anotimp, fostul lider al grupului „Vacanţa Mare“ preferă să-şi facă aproape toate concediile în Statele Unite, unde susţine că „viaţa e mai ieftină decât în România“. Destinaţiile sale preferate sunt Miami şi Los Angeles, acolo unde cheltuieşte în jur de 3.000 de dolari pentru o săptămână de vacanţă în doi.

Monica Tatoiu şi Gheorghe Gheorghiu preferă şi ei ca destinaţie de vacanţă tot Statele Unite ale Americii.

Grecia, preferata familiei Huidu

Şerban Huidu merge în vacanţă cu soţia Cristina şi cei doi băieţei ai lui, Rareş şi Mircea, iar de cele mai multe ori preferă una dintre cele mai frumoase insule din Grecia.

„Deşi conaţionalii preferă Bulgaria sau Turcia cu ale ei „allinclusive”, eu am ales să merg undeva unde am mai fost, în insula Skyatos”, scria pe blog „cârcotaşul”.

Grecia este o destinaţie perfectă de vacanţă şi pentru Andi Moisescu şi Dani Oţil.

Ilie Năstase se distrează la Monte Carlo

Fostul jucător de tenis deţine un apartament la Paris, acolo unde îşi petrece foarte mult timp. Însă, când vine vorba de vacanţă, Ilie Năstase preferă să o ducă pe Brigitte Sfăt, iubita sa, la Monte Carlo.

În Monte Carlo locuieşte şi Mihaela Rădulescu, vedetă ce a afirmat că această locaţie este perfectă pentru vacanţe.

Nicoleta Luciu se relaxează în Croaţia

Nicolela Luciu şi Zsolt Csergo au petrecut foarte mult timp în Croaţia, lucru confirmat şi de vedetă. „Am revăzut Dubrovnik-ul, un oraş care îmi place foarte mult, am vizitat insula Sfântul Ştefan şi multe alte insule din împrejurimi“, spunea, în trecut, Nicoleta Luciu.

Tot în Croaţia a fost fotografiat Zsolt alături de amantă, ceea ce demonstrează că această ţară este una iubită nu doar de Nicoleta, ci şi de soţul ei.

În Croaţia a fost recent şi Andreea Marin, alături de iubitul ei turc.

Mircea Badea şi Carmen Brună, vacanţă în Italia

Cei doi iubiţi merg în fiecare an în Italia, ţară ce pare a fi destinaţia lor preferată de vacanţă. Întotdeauna când merg în Italia, Mircea Badea şi Carmen Brumă postează pe internet fotografii în care arată cât de bine se simt.

Chiar zilele acestea, cele două vedete le-au arătat fanilor mai multe fotografii cu ei în mare, refuzând însă să specifice locul în care se află.

Măruţă şi Andra se distreză în Marbella

Andra şi Cătălin Măruţă au fost în mai multe vacanţe în Spania, locaţia lor preferată fiind Marbella. Mai mult de atât, Măruţă a rămas impresionat de un restaurant pe care îl vizitează mereu. „E vorba de un restaurant excelent, Tiberio se numeşte. În afară de faptul că arată superb, au acolo şi o mâncare irezistibilă, meniul e plin de specialităţi locale şi internaţionale, ne place cam tot ce au în meniu. Ăsta chiar a devenit un tabiet de vacanţă“, a spus, în trecut, vedeta.