România mondenă: 6 vedete masculine care şi-au făcut operaţii estetice

11 Mai 2012
În zilele noastre, nu doar femeile sunt interesate de aspectul fizic, ci şi bărbaţii.  Reprezentanţii sexului tare ţin diete, merg la saloanele de cosmetică şi sunt la curent cu ultimile intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare. Astfel că, aproape 20 la sută din cei care apelează la bisturiu pentru înfrumuseţare sunt de sex masculin. Numărul bărbaţilor care trec pragul unei clinci de chirurgie estetică a crescut de trei-patru ori în România, în ultimii ani. 

Mihai Mitoşeru, la a doua operaţie de înfrumuseţare

Mihai Mitoşeru s-a programat pentru o liposucţie abdominală. “Un prieten care este sportiv în America mi-a spus că toate vedetele de acolo au scăpat de grăsime cu această liposelecţie Vaser cu ultrasunete. Cu tot regimul pe care-l ţin, nu pot să dau jos toată burta”, a declarat Mitoşeru, pentru Click.
Vedeta nu este la prima intervenţie de înfrumuseţare, Mitoşeru şi-a mai făcut o operaţie estetică, de îndepărtare a cearcănelor. Liposucţia abdominală nu presupune anestezie totală şi nici tăietura bisturiului. Pacientul poate pleca acasă a doua zi după intervenţie.

Costin Mărculescu, injecţii cu botox

Costin Mărculescu este obişnuit cu saloanele de înfrumuseţare. El a apelat la chirurgia plastică de două ori. Prima dată, în 2010, Mărculescu şi-a facut o liposucţie, pentru a scăpa de surplusul de grăsime din zona abdominală. Apoi, în 2011, vedeta şi-a dorit un tratament cu botox pentru a nu mai transpira în exces.

Gică Popescu şi-a făcut implant de păr

Se spune că, fostul fotbalist a apelat la doctorii din Dubai pentru a-şi face implant de păr. Intervenţia ar fi costat 50.000 de euro şi s-a desfăşurat pe mai multe etape. Popescu nu a fost la prima intervenţe chirurgicală de acest gen. Imediat dupa revoluţie, atunci când a plecat de la Craiova la Eindhoven, Gică Popescu a suferit o operaţie estetică de remodelare a nasului.

Cristi de la Haiducii şi-a micşorat sânii

Cristi (foto stânga), unul dintre cei trei componenţi ai trupei Haiducii şi-a făcut o operaţie estetică de micşorare a sânilor, numită ginecomastie. În trecut, cântăreţul obişnuia să facă foarte mult sport, dar anumite probleme de sănătate l-au determinat să renunţe la sală. De la asta şi până la acumularea de ţesut adipos în zona sânilor n-a mai fost decât un pas. De asemenea, Cristi a trecut şi printr-o intervenţie de remodelare a abdomenului. 
 

Cristi Borcea şi-a făcut mai multe implanturi de păr

Cristi Borcea este un bărbat care ţine foarte mult la imaginea lui. De aceea, acţionarul dinamovist a apelat de mai multe ori la doctorii esteticieni pentru implanturi de păr. Şi chiar dacă nu are probleme vizibile cu podoaba capilară, şeful din Ştefan cel Mare, nu suportă ideea de a lăsa calviţia să se vadă.

Octavian Ursulescu adoră liftingul facial

Octavian Ursulescu şi-a făcut lifting facial, într-un cabinet de estetică masculină. “Mirela are mâini dumnezeieşti. După o astfel de şedinţă te simţi alt om. Acum am o piele ca de bebeluş. Când am văzut câte vedete vin aici, mi-am spus că şi prezentatorii au o şansă în viaţă şi am venit şi eu”, povesteşte Ursulescu.