România mondenă: 6 vedete la fast-food. Vezi ce le place să mănânce!

27 Iulie 2012

Peste tot în lume restaurantele de tip fast-food sunt la mare căutare. Şi chiar dacă acest gen de mâncare nu este sănatos, unele vedete nu se pot abţine când vine vorba de hamburgeri, cartofi prăjiţi şi sucuri carbogazoase.

Geanina Ilieş sărbătoreşte cu hamburgeri

Vedeta ştirilor sportive de la Antena 1 îşi permite să se răsfeţe cu tot ce pofteşte în materie de mâncare. Geanina Ilieş a participat, anul acesta, de ziua Americii la un eveniment tradiţional, şi a atras privirile tuturor din jurul ei. Prezentatoarea s-a înfruptat din toate preparatele specifice americane: aripioare de pui picante Buffalo, cheesecake, plăcintă cu mere. Marea surpriză a fost un hamburger imens, din care vedeta a gustat împreună cu prietenii ei.

Andreea Bănică, forţată de împrejurări

Aflată la filmări, cântăreţa a lăsat fiţele acasă şi a călcat pragul unui fast-food. Pentru a imortaliza momentul, Andreea s-a fotografiat şi a postat imaginea pe Facebook, părând încântată de acest lucru. "Sunt la filmări şi mănânc la împinge tava :) Yuhuuuuuu am amintiri din copilărie!", spune vedeta pentru fani. Cu toate acestea, trebuie să remarcăm faptul că Andreea şi-a cumpărat mai multe legume.

Sorin Bontea, un masterchef la fast-food

Deşi este unul dintre cei mai duri masterchefi şi nu este de acord sub nicio formă cu mâncarea care conţine multe calorii, Sorin Bontea este altfel în realitate. Fotoreporterii Cancan l-au surprins pe renumitul bucătar la un fast-food din zona 1 Decembrie împreună cu familia sa. Întrebat cum de este posibil aşa ceva, juratul a spus că obişnuieşte să-şi ducă fetiţa de 2-3 ori pe an la fast-food, dar că regimul alimentar pe care îl adoptă în rest este unul sută la sută natural.

Oana Lis nu se gândeşte la siluetă

Soţia lui Viorel Lis a fost văzută de nenumărate ori la fast-food-urile din mall-uri. Oana Lis nu se sfieşte să ascundă faptul că are un stil de viaţă nesănătos. Cea mai recentă apariţie a vedetei a fost surprinsă de Cancan la un fast-food chinezesc, unde aceasta a dat gata o cutie cu tăiţei în doar câteva minute. Preocupată întotdeauna de aspectul său, Oana îşi scoate apoi oglinda şi îşi reface machiajul nestingherită.

Elena Băsescu este nehotărâtă

Fiica cea mică a preşedintelui pune mare preţ pe aspectul fizic, mergând foarte des la sală şi la saloanele de înfrumuseţare. Însă, ca orice om, are şi ea slăbiciunile ei. La începutul acestui an, Eba părea că a găsit soluţia siluetei perfecte. Ea a fost fotografiată de fotoreporterii Libertatea aprovizionându-se de la un fast-food bio, unde se spune, că se vând preparare sănătoase, cu indice glicemic scăzut, fără aditivi sau conservanţi. Nu a trecut mult timp, şi Elena a fost surprinsă, de data aceasta, la un fast-food normal. Mezina şi-a comandat meniul din maşină pentru a nu fi recunoscută.

Mihai Constantinescu nu ţine la sănătate

Cunoscutul cântăreţ a suferit în anul 2008 o operaţie foarte dificilă pe cord, din care, cu mult noroc, a scăpat cu viaţă. În ciuda recomandărilor medicilor, Mihai Constantinescu nu ţine cont de niciun sfat şi a adoptat un stil de viaţa total greşit. Paparazzii Cancan l-au surprins pe artist în mall, consumând prăjeli, bere şi fumând ţigară după ţigară. "Regimul de viaţă trebuie să fie foarte strict: fără pic de alcool sau tutun, fără stres, bolnavul trebuie să ţină o dieta fără niciun pic de sare şi nu are voie efort fizic decât, cel mult, o plimbare scurtă. Consider ca dânsul nu conştientizează riscurile la care se supune!", spune dr. Onica priviotor la cele întâmplate