România mondenă. 6 vedete care urmează să nască în acest an. Cine-i cea mai sexy?

25 Martie 2015
Anul 2014 a fost unul în care foarte multe vedete din ţara noastră au născut, însă şi în 2015 vor deveni mămici mai multe celebrităţi care şi-au dorit copii.

Andra, gravidă în cinci luni de zile

Andra a anunţat la Europa FM că este însărcinată în 5 luni şi că aşteaptă o fetiţă. „Am aşteptat să am siguranţa că totul e în regulă, înainte de a împărţi bucuria asta cu toţi cei dragi. Au ştiut prietenii noştri apropiaţi, familia, dar acum le-am spus-o tuturor“, a afirmat cântăreaţa.

Artista a anunţat care sunt numele la care s-a gândit pentru fetiţa ei. „Alma, Eva, Maria, Ioana“, a spus Andra.

Dana Nălbaru va avea un băieţel

La începutul acestui an, artista a anunţat că este din nou însărcinată, iar de curând s-a aflat că ea va avea un băieţel. În urmă cu doi ani, Dana Nălbaru a pierdut o sarcină şi a fost îngrijorată şi pentru această sarcină.

„Am fost într-o minivacanţă grozavă la Istanbul, însă, când ne-am întors, am simţit oboseala şi frigul. Ninsese şi de vreo două ori mi-a fost cam răcoare aşa că, odată ajunsă acasă, am început să am dureri puternice în zona abdomenului inferior şi, timp de câteva zile, am stat la pat şi pe la doctori. Recunosc că m-am cam speriat şi mi-am făcut tot felul de gânduri, deşi medicul mi-a dat asigurări, după ce m-a consultat, că nu am de ce să mă tem. Doar ce am trecut de primul trimestru de sarcină. Mai avem ceva drum de parcurs, ştiu că urmează o perioadă foarte frumoasă şi o aşteptăm cu nerăbdare“, a scris, la începutul acestui an, artista pe blogul ei.

Stella Anita abia aşteaptă să devină mămică

Fosta concurentă de la „Vocea României“ a anunţat, în urmă cu câteva luni, că ea şi iubitul ei, cântăreţul Andrei Chermeleu, vor deveni părinţi în acest an.

„Bebeluşul nostru se va naşte în vară, în perioada 16-21 iunie. Sunt şanse de 90% ca bebe să fie fetiţă, dar nu suntem siguri şi încă avem emoţii. La ecograf fătul avea cordonul ombilical trecut printre picioare şi medicul nu a putut să se pronunţe“, a spus Andrei Chermeleu.

Giulia mai are puţin şi naşte

Deşi anul trecut s-a scris că Giulia şi Vlad Huidu urmează să divorţeze, ei le-au dat peste nas cârcotaşilor şi au anunţat că artista este din nou gravidă. Din câte se pare, Giulia ar trebui să nască în luna aprilie.

„Giulia şi Vlad Huidu sunt foarte fericiţi şi se pare că vor avea un băieţel. Ei mai au o fetiţă şi şi-au dorit ca cel de-al doilea copil să fie băiat. Bebeluşul e agitat, dă mereu din picioare, o mai doare burtica din când în când, nu e o sarcină uşoară“, le-a spus, celor de la WOWbiz, o persoană apropiată de Giulia.

Raluca Pastramă va avea un băieţel

Soţia lui Pepe mai are puţin şi naşte, la sfârşitul lunii ianuarie ea afirmând că este gravidă în şapte luni de zile. Dacă primul ei copil cu Pepe a fost o fetiţă, se pare că Raluca Pastramă aşteaptă acum un băieţel.

Andreea Mantea naşte în vară

Anul trecut, Andreea Mantea a anunţat că este gravidă cu Cristi Mitrea, câştigătorul de la „Burlăciţa“. Ea este gravidă în aproximativ şapte luni şi va aduce pe lume un băieţel.