România mondenă: 6 vedete care sunt sexy, chiar dacă au copii mari

11 Decembrie 2012
Au trecut de prima tinereţe, copiii lor se apropie de adolescenţă, însă ele arată în continuare extrem de bine. Vedetele din ţara noastră au luat exemplul divelor din străinătate şi au recurs la fel şi fel de tertipuri pentru a arăta sexy indiferent de vârstă.

Dana Sota este mamă de 24 de ani

Consilierul în frumuseţe Dana Sota are 47 de ani, însă arată ca şi cum ar fi o tânără de 20 de ani. Ea este şi mama unui băiat în vârstă de 24 de ani, pe nume Andrei.

Dana Săvuică are o fată în vârstă de 19 ani

Julie, fata Danei Săvuică, a împlinit 19 ani la sfârşitul săptămânii trecute. Cu toate că este născută în anul 1970, Dana Săvuică este o mamă sexy, care îşi poate eclipsa în orice moment fiica.

Simona Traşcă are un băiat în vârstă de 15 ani

Pamela de România, aşa cum este ea cunoscută de publicul larg, are 32 de ani şi un fizic de invidiat. Cu toate că arată foarte bine pentru vârsta ei, puţină lume ştie că ea este mama unui băiat în vârstă de 15 ani. Acesta este Fady Gavriil Hammoud, băiatul Simonei din relaţia cu consulul Libanului, de care s-a îndrăgostit când avea 16 ani, anunţă Libertatea.

Loredana Groza are o fiică de 14 ani

Faimoasa cântăreaţă şi totodată antrenoare în show-ul „Vocea României“ are o fată, Elena, în vârstă de 14 ani. Loredana Groza are 42 de ani, însă a ştiut cum să facă să pară mereu tânără.

Alina Chivulescu este mamă de 12 ani

Cunoscuta actriţă de la Pro TV este mama unui băieţel, Mikael, care are 12 ani. Alina Chivulescu este născută în anul 1974 şi spune că rolul de mamă este cel mai frumos.

Daniela Nane are un băiat în vârstă de 12 ani

Actriţa se mândreşte cu fiul ei, Codrin, care are 12 ani. În ciuda vârstei sale (41 de ani) şi a fiului ei, Daniela Nane se menţine în formă şi are un fizic de invidiat.