România mondenă: 6 vedete care şi-au făcut tatuaje în zona intimă

7 Iunie 2013
Pe zi ce trece, tot mai multe vedete îşi tatuează corpul, însă unele dive preferă să îşi „deseneze“ doar părţile intime. Cu toate că acele tatuaje ar trebui să fie văzute doar de iubiţii vedetelor, acestea au acceptat de multe ori să le arate şi curioşilor ce ascund în chiloţi.

Daniela Crudu are un fluturaş în chiloţi

În urmă cu doar câţiva ani, Daniela Crudu realiza un pictorial incendiar în Playboy. Cu acea ocazie, întreaga ţară avea să afle că iubita lui Mihai Costea şi-a tatuat în zona intimă un fluturaş.

Roxana Vancea şi-a tatuat un îngeraş

Ziarul Libertatea a anunţat recent că şi Roxana Vancea face parte din categoria vedetelor care au tatuaje în zona intimă. Fosta vecină de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ chiar a recunoscut că şi-a tatuat în zona inghinală, în urmă cu cinci ani de zile, un îngeraş cu aripile desfăcute.

Sylvia şi-a acoperit numele fostului soţ

Este bine cunoscut faptul că Sylvia adoră tatuajele, iar pentru a-i demonstra lui Andrei, fostul ei soţ, cât de mult îl iubeşte, cântăreaţa şi-a scris numele lui în zona inghinală. Deoarece au divorţat, Sylvia a fost nevoită să scape de numele fostului soţ de pe corp, aşa că şi-a tatuat peste acesta un fluturaş.

Şi Loredana Chivu are tot un fluturaş

La fel ca şi Daniela Crudu, Loredana Chivu a pozat în Playboy, lăsându-i pe toţi românii să-i vadă atât formele apetisante, cât şi tatuajul din zona inghinală. Vedeta şi-a tatuat tot un fluture, la care probabil că mulţi bărbaţi încă se gândesc.

Mădălina Pamfile, cu steluţe în chiloţi

Fosta asistentă a lui Capatos a devenit cunoscută datorită lui Radu Mazăre, iar prezentările de modă şi pictorialul din Playboy i-au adus o notorietate foarte mare. Datorită faptului că apare mai mult goală decât îmbrăcată, Mădălinei Pamfile i s-a văzut tatuajul din chiloţi: câteva steluţe. Vedeta a spus că şi-a făcut acest tatuaj pentru un fost iubit.

Simona Traşcă umblă cu floricele în chiloţi

Pamela de România, aşa cum este numită Simona Traşcă, adoră tatuajele. Vedeta are foarte multe părţi ale corpului acoperite cu desene, iar zona inghinală nu putea să fie lăsată netatuată de către vedetă. Ea şi-a tatuat câteva floricele exotice.