România mondenă: 6 vedete care şi-au abandonat copiii. Iată care sunt!

6 August 2012
Foarte mulţi copii spun atunci când se uită la televizor că ar dori să aibă şi ei părinţi vedete. Dar oare câţi dintre copiii de vedete îşi doresc să fi avut părinţi normali?

Vă prezentăm în continuare o listă a vedetelor care şi-au părăsit copiii.

Monica Gabor nu a vrut să-şi vadă fiica

După ce a trecut printr-un lung proces cu Irinel Columbeanu pentru custodia micuţei Irina, fetiţa a rămas la tatăl ei, urmând ca Monica Gabor să o vadă doar de câteva ori.

Cu toate că s-a luptat pentru ca Irina să rămână cu ea, Monica se pare că şi-a părăsit până la urmă fetiţa. Din informaţiile oferite de jurnaliştii de la Click!, Irina Columbeanu trebuia să-şi petreacă vacanţa de vară alături de mama ei, însă Monica a preferat să rămână în Statele Unite şi să-i fie alături iubitului chinez, decât propriei fiice.

Victor Piţurcă nu îşi recunoaşte băiatul

Deşi este însurat de zeci de ani şi are un băiat, Alex, care i-a călcat pe urme şi a devenit fotbalist, Victor Piţurcă pare că a uitat că mai are un băiat, Edan, cu Vica, fostă balerină la Melody.

După cum spune Vica, Piţurcă a fost responsabil şi a avut grijă de Edan timp de mai mulţi ani, după care i-a părăsit pe amândoi.

Adina Barbu şi-ar fi abandonat copilul la maternitate

Supranumită de presă „noua Nicoleta Luciu“, Adina Barbu ar avea un copil pe care l-a părăsit la maternitate. Acest lucru se întâmpla pe vremea când vedeta avea doar 17 ani, iar din informaţiile oferite de tabloide se pare că micuţul a fost imediat adoptat de o familie.

Adina Barbu neagă acuzaţiile şi afirmă că nu a abandonat niciun copil la naştere, însă ziarele de scandal l-au găsit pe tatăl copilului, care confirmă că vedeta l-a părăsit pe micuţ.

Florin Busuioc are un băiat dependent de droguri

Vedeta de la Pro TV şi-a văzut o singură dată băiatul, Florinel, care are 20 de ani. Cu toate că tânărul a încercat să se apropie de tatăl său, Florin Busuioc i-a spus foarte clar că el nu doreşte acest lucru.

Potrivit informaţiilor oferite de tabloide, fiul lui Busuioc ar avea probleme cu drogurile.

Nicola şi-a lăsat copilul la părinţii tatălui

Cântăreaţa ar fi dat naştere unui copil pe vremea când avea doar 18 ani, însă a decis să-l abandoneze pentru a se concentra mai mult pe cariera ei muzicală.

Băiatul a încercat prin intermediul televiziunilor să se apropie de mama lui, însă Nicola a refuzat acest lucru, afirmând că nu doreşte să-şi spele rufele în public.

Laurenţiu Cazan are doi copii pe care nu-i recunoaşte

Artistul este acuzat de două femei, Nataşa şi Claudia, că şi-a părăsit copiii. Claudia a vorbit la Kanal D despre relaţia pe care a avut-o cu Laurenţiu Cazan, afirmând că după ce a lăsat-o însărcinată, a fugit în Olanda, acolo unde a rămas însărcinată Nataşa.

Diferenţa dintre cei doi copii, un băiat şi o fetiţă, este de doar cinci luni de zile.