România mondenă: 6 vedete care se laudă că se pricep la gătit FOTO

5 Aprilie 2013
Odată cu dezvoltarea platformelor online, vedetele din ţara noastră au devenit pentru fani o carte deschisă. Fie că este vorba despre Andreea Ibacka sau de Andra Măruţă, divele se pozează în toate ipostazele, după care urcă fotografiile pe internet.

Mai nou, celebrităţile se laudă pe reţelele sociale sau pe bloguri că ştiu să gătească.

Andreea Ibacka, viaţă de femeie măritată

Vedeta se laudă pe blogul personal că, de când s-a căsătorit, calcă, spală, face curăţenie şi găteşte.

„Cabral, nu ştiu cum mă vezi tu după ce-ţi zâmbesc de prin reviste, dar dacă mi-ai mai citit poveştile de aici, de pe blog, ai aflat deja că acasă sunt gospodină. Sau, mă rog, încerc să fiu, atât cât mă pricep.

Şi cum asta implică gătit, spălat rufe, călcat şi făcut curăţenie în casă, mă conformez şi mă pun întotdeauna la curent cu ultimele tendinţe în domeniu. Că n-am ce-i face, asta-i viaţa de femeie măritată. Şi nici să-mi plâng de milă nu ajută“
, a scris Andreea Ibacka pe blog.

Andra se pricepe la mâncarea italienească

Recent, soţia lui Cătălin Măruţă a postat pe Facebook două poze în care apare alături de bucătarul Petrişor. Mai mult de atât, în urmă cu un an, Andra afirma că îi place să gătească preparate italieneşti.

„Fac salate bune, pizza, paste, mă pricep la mâncarea italienească şi la gătit fructe de mare. Nu gătesc foarte mult, nu am timp, din păcate“, spunea Andra.

Laura Cosoi, bucătăreasă alături de Bogdănel, de la „MasterChef“

Vedeta de la Pro TV a participat anul trecut, de 1 decembrie, la o ediţie specială a „MasterChef“, dedicată special vedetelor. Atunci ea nu s-a făcut de râs, demonstrând că ştie să gătească. Odată cu venirea primăverii, Laura a vrut să arate încă o dată că îi place să petreacă mult timp în bucătărie şi s-a dus la Bogdan Alexandrescu (finalist în prima ediţie „MasterChef“) să gătească împreună.

„Chef Bogdan Alexandrescu m-a invitat în bucătătria lui, ca să mă înveţe o reţetă nouă. Pentru că a ieşit excepţional de bun tonul, m-am gândit că poate vrei şi tu să încerci“, a scris Laura Cosoi, la începutul lunii martie, pe blogul personal.

Ioana Ghinghină, brioşe şi cozonac pentru soţul şi fiica ei

Vedeta de la Acasă TV a petrecut Crăciunul trecut alături de familie. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Ioana şi-a demonstrat calităţile de bucătar, gătind brioşe şi cozonac pentru Alexandru Papadopol şi pentru Ruxandra, fetiţa lor în vârstă de 5 ani.

Andreea Raicu are carte de reţete

Vedeta a lansat, în toamna anului trecut, cartea „Mănâncă şi arată bine!“, în care se regăsesc diferite reţete sănătoase, gătite fără foc. Cea care a avut numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Raicu a fost chiar mama vedetei.

„Se pricepe la gătit. Găteşte cu o mare bucurie şi îi reuşeşte tot ceea ce încearcă“, a spus mama Andreei.

Andreea Mantea a făcut cel mai mare burger din Europa

Andreea Mantea şi chef Leon au gătit, la începutul lunii martie, cel mai mare burger din Europa, care a cântărit aproximativ 10 kilograme. „Pentru Ştefan am pus pentru prima oară mâna pe carnea de oaie. Nu suport carnea de oaie“, a spus Andreea Mantea.

„Andreea găteşte senzaţional de bine, cred că ăsta este micul dejun. Eu când  v-am zis că ea mănâncă senzaţional nu m-aţi crezut“, a adăugat iubitul ei, Ştefan Stan.