România mondenă: 6 vedete care s-au decis să-i stoarcă de bani pe bogaţii lumii

25 Septembrie 2012
Majoritatea celebrităţilor feminine din ţara noastră s-au hotărât, în ultimul timp, să plece peste hotare, în speranţa că vor găsi un iubit potent financiar. Şi cum bărbaţii bogaţi caută mereu tinere frumoase, vedetele din România au ajuns mereu unde şi-au dorit.

Simona Sensual se mută la Monaco

După ce a avut o relaţie plină de peripeţii alături de Maharu, Simona Sensual a decis să petreacă mai multe zile pe Coasta de Azur. Acolo s-a îndrăgostit şi de un bărbat bogat, care i-a propus să se mute împreună. Simona speră să aibă o viaţă mai liniştită la Monaco şi, de ce nu, o relaţie ca în poveşti.

Marina Dina a plecat la Milano

După ce a părăsit emisiunea „Răi da' buni“, Marina Dina a intrat într-un con de umbră. Cu toate că nu a spus că ar pleca din ţară pentru a-l găsi pe Făt Frumos, deoarece îl iubeşte pe Robert Dumitru, fiul miliardarului Niro, vedeta şi-ar dori să aibă parte de mai multă iubire în străinătate. Marina Dina s-a mutat la Milano, acolo unde s-a înscris la Şcoala Europeană de Studii Economice.

Ramona Gabor are un iubit turc

O altă vedetă care a decis să părăsească ţara, în speranţa unui trai mai bun, este Ramona Gabor. În timp ce toată lumea credea că aceasta s-a mutat în Dubai pentru a ajunge un fotomodel de succes, ea se plimba cu iubitul ei turc prin Istanbul. Ramona a postat pe Facebook că se afla ca turist la Istanbul şi că ea locuieşte, de fapt, în Dubai.

Monica Gabor s-a mutat în SUA

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu trăieşte, alături de iubitul ei chinez, în Statele Unite ale Americii. Aflată de câteva luni pe tărâm american, Monica Gabor s-a obişnuit imediat cu viaţa de noapte din SUA, participând la diferite evenimente din Beverly Hills.

Anamaria Ferentz se află în SUA

O altă vedetă care a plecat în Statele Unite ale Americii este Anamaria Ferentz. Cântăreaţa s-a mutat la New York, acolo unde şi-a văzut visul împlinit: are propria emisiune la o televiziune locală.

Despre Anamaria s-a spus că ar avea o relaţie cu Ion Ţiriac, iar apoi că actorul Keanu Reeves s-ar fi îndrăgostit de ea.

Lili Sandu locuieşte în Statele Unite

Şi Lili Sandu s-a mutat tot în Statele Unite, aceasta fiind una dintre ţările preferate de vedetele din România pentru a-şi întemeia un cămin. Anul trecut, Lili a fost fotografiată de paparazzi alături de Gabriel Aubry, fostul iubit al lui Halle Berry.