România mondenă: 6 vedete care nu zic nu hainelor ieftine. Vezi care sunt!

16 Iulie 2012

Deşi cel mai des sunt văzute în rubrica de bine îmbrăcate, vedetele noastre recunosc că nu sunt fiţoase când vine vorba de preţul hainelor. Andreea Esca, Carmen Brumă, Inna sunt doar câteva dintre acele persoane care au în garderobă atât haine de la case de modă renumite cât şi haine de 10 lei.

Carmen Brumă, atentă şi cumpătată

Are un corp de invidiat, fapt care o face să arate bine atât în haine de firmă cât şi în haine foarte ieftine. Prezentatoarea nu este adepta aruncatului cu sume fabuloase pe ţinute care nu merită, ci le alege doar pe cele care îi plac.

"Am intrat în magazine second hand. Nu contează neapărat brandul, poţi să găseşti haine de calitate şi fără să fie un anumit brand. Aş cumpăra tricouri de 10 lei fără niciun fel de jenă sau reţinere. Nu investesc mult în haine. Cred că ideal este să te îmbraci cât mai bine cu bani puţini, mă uit mereu la croială, material, dar şi la preţ. Nu mă consider deloc o victimă a modei, nu sunt pricepută în ale modei, nu am o preocupare intensă în zona asta. Încerc să mă uit în reviste şi să ascult sfatul oamenilor care se pricep. Am haine pe care le-am cumpărat dar nu le-am purtat niciodată pentru că mi se întâmplă să uit de ele", a povestit Carmen Brumă pentru cotidianul Libertatea.

Andreea Esca refuză să fie păcălită de preţul hainelor

Este prezentatoarea care a rezistat foarte mult la pupitrul ştirilor Pro TV şi se spune că are cel mai mare salariu din televiziune. Acest fapt nu o împiedică pe vedetă să se gândească de doua ori înainte să cumpere un produs, ca nu cumva să plătească mai mult decât face.

"La mine a contat cât anume costă o haină în primul rând pentru că sunt o persoană echilibrată. În al doilea rând pentru că lucrez de la 19 ani, aşa că ştiu ce înseamnă să faci bani şi, în al treilea rând, pentru că soţul meu are o fabrică de confecţii, deci, ştiu cât costă atunci când  pleacă din fabrică un tricou şi nu pot să îmi pierd minţile şi să dau de 30 de ori mai mult decât face", spune Andreea.

Inna: ”Nu preţul contează, ci important e să arăt bine!”

Este în plină ascensiune profesională şi câştigă sume colosale de pe urma concertelor sale. Artista îşi permite să-şi cumpere orice, dar nu se dă la o parte când vine vorba de reduceri.

"Pantofii sunt Christian Louboutin, i-am cumpărat din Paris, pantalonii de piele şi şosetele sunt marca Diesel. Tricoul de pe mine? Este un tricou simplu, pe care am dat cinci euro (24 de lei). Ceasul este Burberry, un cadou pe care l-am primit de la un fan din Cipru, nu contează marca, important este că arată bine", declara vedeta pentru o revistă din Franţa.

Alexandra Stan a rămas o fată modestă

Şi-a schimbat radical viaţa în urma succesului pe care l-a avut în muzică, dar recunoaşte că a păstrat şi obiceiuri din trecut.

"Da, conturile au crescut, dar nu m-am îmbogăţit. Nu mai merg cu troleul, nu mai am rate la bancă, dar nu sunt bogată. Mă îmbrac la fel de ieftin ca înainte. Mi-am cumpărat unele piese vestimentare pe care le port doar în clipuri, doar pe covorul roşu sau la emisiuni importante. Nu sunt genul care să sufere de chestia asta", spune frumoasa cântăreaţă.

Adela Popescu, în vizită la H&M

Şi-a postat de curând pe Facebook o poză şi un comentariu cu privire la ce magazine de haine frecventează: "În vizită la Showroom-ul H&M! Fetele ştiu de ce!". Artista se arată încântată de ofertele speciale şi de reducerile de sezon şi nu se sfieşte să arate asta şi fanilor.

Monica Tatoiu: ”Tot ce trece de 155 de euro mi se pare extrem de scump!”

Este o doamnă cu foarte mulţi bani, dar în acelaşi timp, este foarte econoamă şi nu cheltuie banii pe haine. "În fiecare zi de joi, un magazin de solduri bagă marfă, iar eu de la opt la zece seara mă duc acolo. Eu am haine şi de la second hand, iar atunci când plec în afara ţării îmi cumpăr haine ieftine, nu dau niciodată bani mulţi pe ele. Am o tanti în Ferentari care îmi transformă hainele, din mare în mic, din rochie în bluză şi tot aşa. Eu nu am aur pe mine, bijuteriile mele sunt gablonţuri. Tot ce depăşeşte 155 de euro este extrem de scump, în opinia mea", spune Monica Tatoiu pentru Kanal D.