România mondenă: 6 vedete care au probleme cu silicoanele. Vezi ce au păţit!

26 Octombrie 2012
Au vrut să aibă un bust frumos şi de invidiat, dar din cauza implanturilor cu silicoane au avut probleme de sănătate. Este vorba despre vedetele autohtone care au sperat că datorită medicilor esteticieni vor ajunge mult mai celebre.

Simonei Traşcă i s-a răsucit implantul

„Pamela de România“ a fost invitată recent la „Un show păcătos“ şi a povestit că a avut mai multe probleme cu silicoanele. Cel mai inedit lucru a avut loc în timpul unei partide de amor. „Mi s-a întors implantul în timpul unei partide de sex. În timpul actului sexual, m-a strâns prea tare şi... s-a întors. În poziţia doggy-style şi nu ştiu cum a prins de sân şi gata. Sânul s-a întors şi avea altă formă. Avea o formă dubioasă, dar nu m-a durut“, a spus Simona Traşcă.

Vica vrea să se opereze din nou

Victoria Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă, s-a decis în primăvară să-şi pună silicoane, pentru a avea sâni mai mari şi mai frumoşi. Ea nu s-a gândit niciun moment că operaţia i se va infecta şi că va rămâne cu nişte cicatrice urâte. Mai mult, silicoanele ei au luat-o la vale şi acum are dureri foarte mari din cauza sânilor. „Am oarecare probleme, dar nu pot spune mai multe decât după ce fac un control. Este adevărat că am dureri, care sunt constante. Nu pot dormi pe burtă şi nici iubitul meu nu poate să mă atingă pentru că mă dor sânii“, a spus Vica, pentru Click.

Daniela Gyorfi, prima divă cu silicon

Cântăreaţa a fost operată de trei ori, fiind prima vedetă din România care şi-a pus silicoane. Prima intervenţie chirurgicală nu a fost una reuşită, iar Daniela Gyorfi a fost nevoită să se întoarcă de urgenţă la doctor şi să fie operată din nou. La începutul acestui an, vedeta a apelat din nou la estetician, deoarece sânii i se lăsaseră.

Alinei Puşcaş i s-a desfăcut operaţia

Manechinul Alina Puşcaş a dorit să aibă un bust impresionant şi a apelat la implanturile cu silicon. Din păcate pentru vedetă, operaţia de la sânul drept s-a desfăcut la doar o săptămână după intervenţia chirurgicală. „Am trecut prin nişte chinuri groaznice, am stat cam trei săptămâni cu drenuri, cu perfuzii, pentru că părea să am şi o infecţie“, a povestit Alina. Pentru a fi sigură că nu mai are probleme, vedeta s-a operat în Germania.

Marina Dina a avut dureri groaznice

Fosta asistentă de la „Răi, da' buni“ a avut probleme cu implantul de la sânul drept, care i-a alunecat. Marina Dina s-a operat de urgenţă, deoarece avea dureri groaznice, iar acum este mulţumită de aspectul ei fizic.

Loredana Chivu a vrut să dea în judecată medicul

Vedeta a scos din buzunar nu mai puţin de 3.000 de euro pentru a-şi pune silicoane, dar operaţia a fost un eşec total. Loredana Chivu a avut dureri groaznice, deoarece implanturile au fost poziţionate prea sus, şi a fost nevoită să se opereze din nou. Din cauza complicaţiilor apărute, blonda a vrut să-l dea în judecată pe medicul care a operat-o.