România mondenă: 6 vedete care au născut şi apoi au slăbit brusc

24 Septembrie 2012
Vedetele din ţara noastră ţin foarte mult la imaginea şi silueta lor, iar din această cauză sunt aproape mereu la dietă. Cu toate că majoritatea femeilor din showbiz au născut, ele au reuşit într-un timp record să revină la formele de odinioară şi să arate precum un fotomodel.

Raluca Pastramă a slăbit 20 de kg în doar o lună

Soţia lui Pepe s-a îngrăşat, în timpul sarcinii, nu mai puţin de 29 de kilograme. Cu toate acestea, la o lună după ce a adus-o pe lume pe Maria, Raluca Pascu, fostă Pastramă, a slăbit 20 de kilograme.

Pepe a mărturisit pentru Click că Raluca ţine dietă, dar mănâncă şi carne. El a afirmat că soţia lui „doar ciuguleşte, ca să-şi potolească foamea“.

Andra a slăbit 15 kg în patru luni

Soţia lui Cătălin Măruţă a apărut la botezul fiului lor îmbrăcată într-o rochiţă foarte scurtă şi mulată, făcându-i pe toţi cei prezenţi la eveniment să întoarcă privirea către ea. Cu toate că trecuseră doar patru luni de când născuse, Andra reuşise să slăbească 15 kilograme.

Nicoleta Luciu a slăbit după fiecare sarcină

Vedeta care a apărut de mai multe ori în paginile revistei Playboy a reuşit nu doar o dată, ci de două ori, să slăbească drastic.

Nicoleta Luciu a demonstrat că după fiecare sarcină poate reveni la silueta de invidiat care a consacrat-o, slăbind 40 de kilograme după ce a născut prima oară, respectiv 20 de kilograme după ce a născut a doua oară.

Simona Pătruleasa a slăbit 15 kg într-o lună

Vedeta avea 54 de kilograme înainte de a rămâne însărcinată, iar după ce a născut s-a pus pe slăbit. Rezultatele au fost excepţionale, iar după ce a adus-o pe lume pe micuţa Ingrid a ajuns să cântărească mai puţin decât inainte de sarcină. Simona Pătruleasa a slăbit 15 kilograme, ajungând să cântărească 51 de kilograme.

Diana Munteanu a slăbit 20 de kg într-o lună şi jumătate

În timpul sarcinii, soţia lui Claudiu Niculescu s-a îngrăşat nu mai puţin de 20 de kilograme. Însă, în doar o lună şi jumătate, Diana Munteanu a reuşit să-şi recapete silueta pe care o avea înainte de a naşte.

Giulia a slăbit 14 kg în două luni

Cântăreaţa s-a îngrăşat în timpul sarcinii nu mai puţin de 17 kilograme. Însă, după ce a născut-o pe micuţa Antonia Sabina, Giulia a dat jos 14 kilograme, fără a ţine dietă.