România mondenă: 6 vedete care au făcut nuntă în această vară

Şi cum vara este cel mai potrivit anotimp pentru astfel de evenimente, nunţile câtorva vedete din showbiz-ul românesc nu au putut trece neobservate. Cea mai recentă mireasă este fosta bebeluşă, Oana Ioniţă, care şi-a impresionat invitaţii cu cele trei rochii pe care le-a schimbat, dar şi cu un buchet inedit din argint, cu perle şi cristale.

Bebeluşa Oana a avut un buchet de mireasă din argint cu perle şi cristale

Oana Ioniţă s-a căsătorit weekend-ul acesta cu tenorul Florin Butnaru şi au avut o nuntă ca în poveşti. Fosta bebeluşă a schimbat trei rochii de mireasă şi două buchete de flori. Unul dintre ele a fost unul inedit, din argint bătut cu perle şi cristale Swarovski. Naşii de cununie au fost Mihai Găinuşă şi soţia lui.

Simona Bălănescu, o mireasă gravidă

Prezentatoarea emisiunii "Trăieşte sănătos" şi cântăreţul Rareş Dragomir şi-au unit destinele tot în acest weekend, petrecerea fiind una restrânsă. Cu familia şi doar câţiva prieteni, mirii au petrecut liniştit, motivul fiind unul întemeiat. Simona Bălănescu este însărcinată, acest lucru fiind pus în evidenţă prin rochia pe care şi-a ales-o. Vedeta mai are un copil din prima căsătorie, iar anul trecut a pierdut o sarcină.

Anca Lungu, mireasă în Grecia

Fostă Anca Rusu, actuală Anca Lungu, a avut parte de cele mai frumoase momente din viaţa ei în acest an. După ce s-a logodit în Toscana cu Ştefan Lungu şi s-au cununat civil în Bucureşti, a urmat o nuntă de vis în Grecia. Ceremonia a fost una intimă, alături de naşi şi de doar trei prieteni. Ştefan Lungu a divorţat de Albertina Ionescu pentru prezentatoarea Observatorului de la Antena 1.

Brigitte Sfăt, nevastă de campion

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit civil în luna iunie după trei ani de relaţie. La marele eveniment au participat nume sonore precum Nadia Comăneci, dar şi Ion Ţiriac. Mireasa a optat pentru o rochie simplă şi foarte elegantă în care a radiat. Ambii au mai fost căsătoriţi şi au copii din mariajele anterioare.

Roberta Anastase, nuntă la palat

Roberta Anastase şi Robert Farca au decis să se căsătorească pe 30 iunie, după 15 ani de relaţie. Fosta miss şi omul de afaceri au avut o nuntă de vis la Palatul Ştirbei, o locaţie mai mult decât luxoasă din Bucureşti. Deputata a purtat o rochie semnată Cătălin Botezatu în care a strălucit.

Adina Albers a ales să facă nunta acasă

Medicul estetician şi omul de afaceri, Viorel Cataramă, au decis să îşi unească destinele într-o locaţie mai putin obişnuită...la casa lor din Snagov. Adina Alberts a schimbat trei rochii, toate sub numele unor mari creatori de modă.