România mondenă: 6 vedete care arată mai bine la bătrâneţe decât în tinereţe

1 Noiembrie 2012
Majoritatea vedetelor aleg să facă operaţii estetice pentru a arăta bine, însă există şi femei care nu apelează la estetician, iar odată ajunse la vârsta a doua sunt mai frumoase decât erau în tinereţe.

Loredana Groza pare mai tânără decât este

Antrenoarea de la „Vocea României“ îşi menţine forma fizică, în ciuda faptului că are 42 de ani. Marius Moga a spus în cadrul show-ului că a dat bani pentru a o vedea dezbrăcată pe divă, iar Loredana Groza a recurs la toate tertipurile atunci când îşi dorea cu orice preţ un anumit băiat în echipă.

Pentru a părea mereu tânără, Loredana a apelat la un tratament de estompare a ridurilor, folosit şi de celebra Madonna.

Mihaela Rădulescu, mai frumoasă ca niciodată

Vedeta care locuieşte acum la Monaco şi-a schimbat stilul de viaţă şi, în acelaşi timp, a reuşit să arate mult mai bine decât în tinereţe. Cu toate că şi în urmă cu mai mulţi ani era recunoscută ca fiind o adevărată divă, Mihaela Rădulescu arată acum mai bine ca niciodată.

Anca Ţurcaşiu, sexy la 42 de ani

Cântăreaţa a fost fotografiată la începutul verii pe litoralul românesc, afişând un corp de sirenă. Se pare că Anca Ţurcaşiu arată impecabil datorită regimului vegetarian.

Andra nu era atrăgătoare

La începutul anilor 2000, atunci când Andra a devenit cunoscută, nimeni nu credea că artista ar putea deveni, peste ani, o adevărată divă. Acum, la peste 10 ani de când a apărut prima dată pe scenă, Andra este o femeie foarte frumoasă şi apreciată.

Luminiţa Anghel îşi ascunde vârsta

Solista are 43 de ani, însă apariţiile ei din ultimii ani ne-au făcut să ne întrebăm dacă ea îmbătrâneşte sau întinereşte. Cert este că Luminiţa Anghel arată mai bine acum decât arăta în tinereţe.

Daniela Gyorfi are un ten perfect

Fosta cântăreaţă a fost la Târgu Mureş pentru tratament, iar în urma unor băi cu aburi a scăpat de riduri. Aşa s-a făcut că Daniela Gyorfi a ajuns să arate cu 10 ani mai tânără.