România mondenă: 6 cupluri care se acuză că sunt părinţi denaturaţi

2 Iulie 2012
Se văd, se plac, se îndrăgostesc şi fac un copil. Şi totul este perfect până în momentul în care se despart. Atunci, vedetele noastre uită că sunt în atenţia publicului şi încep să se certe, mai ceva ca la piaţă, pe custodie, pensie alimentară şi obligaţii părinteşti.

Adi Cristea, un tată la distanţă

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adi Cristea, îl acuză pe fotbalist că nu-i pasă de copil. "Nu este un părinte activ, este un tată la distanţă", a spus Denisa. Ba mai mult, Denisa s-a plâns la prieteni că Adi nu-i plăteşte nici pensia alimentară, în timp ce pe Bianca o răsfaţă cu vacanţe de lux şi cadouri scumpe.

Truică nu vrea să mai dea bani

Remus Truică îşi acuză fosta soţie că foloseşte copiii ca unealtă de şantaj în încercarea de a obţine de la el mai mulţi bani. Truică susţine că Irina vrea să se mute pe insula Saint Martin pe banii lui. Omul de afaceri este hotărât să nu dea niciun ban. Aceste acuze vin după ce soţii Truică s-au certat pe custodia fetelor.

Monica Gabor îl acuză pe Irinel că a sechestrat copilul

Lupta dintre Monica Gabor şi Irinel Columbeanu pe custodia fetiţei lor este una foarte cunoscută. Mai bine de un an s-au certat şi învinuit cei doi. Monica îl acuza pe Irinel că nu e un tată bun şi că a devenit interesat de Irina abia în momentul despărţirii, Mai mult, Monica a declarat că Irinel şi-a sechestrat fetiţa într-o "cămăruţă". La randul lui, Irinel a acuzat-o pe Moni că şi-a bătut copilul. "Copilul era un fel de <bagaj> între noi, mă scuzaţi pentru termen. Şi în decembrie, când mi-a adus-o, am observat că <bagajul> era un pic deteriorat". Într-un final, judecătorii au decis ca fetiţa să rămână la Irinel. Însă, Moni îl acuză şi acum, ori de câte ori are ocazia, că nu are grijă de Irina în mod corespunzător.

Tavi Colen, nemulţumit de fosta iubită în rolul de mamă

Tavi Colen o acuză pe fosta iubită că nu petrece suficient timp cu băiatul lor de cinci ani şi că nu se ocupă de educaţia copilului. "Mie îmi pare rău că acest copil n-a avut parte de o familie normală, aşa cum se prefigura, că are tot ce-i trebuie şi familia avea tot ce-i trebuie. Dar dacă unii oameni au viruşi la cap! Softul se virusează şi la calculatoare şi la oameni", s-a plâns Tavi Colen. Cântăreţul s-a despărţit de Elena acum un an. Cei doi au împreună un băieţel de aproape cinci ani.

Marian Drăgulescu nu şi-a mai văzut copiii mai bine de un an

Gimnastul Marian Drăgulescu şi fosta sa soţie, Larisa, s-au certat aproape doi ani după divorţ. Şi atât de mare a fost scandalul între cei doi, încât Drăgulescu nu-ţi mai văzuse copii timp de un an şi jumătate. În tot acest timp, Larisa l-a acuzat că nu şi-a plătit pensia alimentară.La rândul său, Drăgulescu şi-a acuzat soţia că a cheltuit banii primiţi pentru tratamentul fetiţei lor, care suferea de hipoacuzie, în alte scopuri. Fostul gimnast şi-a recunoscut partea de vină, însă a precizat că Larisa căuta mereu motiv de ceartă şi a acuzat-o că nu a fost o mamă responsabilă.

Victor Piţurcă nu-şi recunoaşte copilul

Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei, este implicat într-un proces de paternitate. Victoria Blochina spune că a avut o relaţie cu Piţurcă timp de 16 ani şi că, în urma acesteia, s-a născut Edan, fiul lor. Însă, selecţionerul nu vrea să recunoască faptul că are un copil cu fosta balerină. "Mi se par incredibil că fostul meu iubit este mai interesat de faptul că eu apar la TV decât de soarta copilului său. El pierde nopţile prin cazinouri şi nu este în stare să vină dimineaţa la proces. Pe el îl interesează mai mult cazinourile decât băiatul lui. Nu înţeleg cum dintr-o dată e atât de preocupat de familia sa, când 16 ani a stat lângă mine şi n-a avut nicio grijă legată de soţia lui", a spus Vica.