România mondenă: 6 bărbaţi disperaţi care şi-au făcut implant de păr

8 Aprilie 2013
Tot mai des în ultimul timp, masculii feroce ai showbiz-ului autohton sunt speriaţi că vor rămâne fără podoaba capilară şi apelează la ajutorul medicilor pentru a-şi face implant de păr.

Mihai Trăistariu, cel mai recent caz

Cântăreţul a încercat, pentru prima dată, să-şi facă implant de păr în urmă cu opt ani. Deoarece atunci nu i-a reuşit, Mihai Trăistariu s-a resemnat şi a renunţat la această idee. Însă, în urmă cu aproximativ o săptămână, artistul şi-a luat din nou inima în dinţi şi a apelat la ajutorul medicilor. Din fericire, Trăistariu nu a plătit niciun ban pentru operaţie, deoarece totul a fost suportat de emisiunea „Happy Hour“, de la Pro TV.

„Nu am plătit nimic. A fost o convenţie cu Cătălin Măruţă. Dacă o să mai vreau vreun retuş, atunci o să plătesc din buzunarul meu. Părul creşte, mai sunt câteva cojite care trebuie să cadă. Stau mai mult în casă, pentru că vreau să mă protejez. Acum am primit pe hârtie tot ce am de urmat, nişte reguli şi o alimentaţie. Eu iau tratament, nu simt nicio durere. Părul începe să crească, am 2 milimetri. Peste 3 săptămâni mie îmi cade acest păr plantat, însă îmi rămân rădăcinile. Peste o lună jumătate o să înceapă să răsară primele fire din implant“, a spus Mihai Trăistariu la România TV.

Bittman şi-a făcut şi el implant

Dan Bittman are şi el păr nou, după cum notează jurnaliştii de la Click. Potrivit sursei citate, solistul trupei Holograf şi-a făcut implant de păr în urmă cu o lună, în Turcia. Operaţia l-ar fi costat pe Bittman 4.000 de euro.

Bogdan Stancu a chelit de la vârsta de 20 de ani

Fostul fotbalist al Stelei nu a avut deloc parte de o podoabă capilară bogată. Bogdan Stancu a început să chelească încă de la vârsta de 20 de ani, iar anul trecut s-a decis să-şi facă implant de păr. El s-a operat în Dubai şi a trebuit să plătească 20.000 de euro pentru implantul de păr.

Borcea are şi el păr nou

Omul de afaceri Cristi Borcea, fost acţionat la Dinamo, şi-a făcut implant de păr în anul 2010. El a recunoscut acest lucru la televizor, afirmând că are 3.500 de fire noi de păr. Pentru operaţie, Cristi Borcea ar fi plătit 16.000 de euro.

Sorin de la Akcent se crede Harry Potter

Sorin Brotnei, de la trupa Akcent, şi-a făcut implant de păr în urmă cu doi. El s-a operat în Turcia, dar nu a vrut să spună cât a plătit pentru intervenţia chirurgicală. „Mi-am pus 3.100 de grefe şi nu a durut absolut deloc. Acum sunt ca Harry Potter, pot să îmi fac freza cum vreau eu“, a spus Sorin la emisiunea „Happy Hour“.

Gică Popescu, 50.000 de euro pentru noul păr

Cea mai scumpă intervenţie chirurgicală pentru implantarea părului a suferit-i Gică Popescu. Potrivit mai multor tabloide, fosta glorie a echipei naţionale a plătit aproximativ 50.000 de euro pentru a avea păr nou. Popescu s-ar fi operat în Emiratele Arabe Unite.