România mondenă: 6 bărbaţi celebri care au preferat să rămână cu amantele

3 Februarie 2015
Relaţiile extraconjugale din lumea mondenă nu mai miră pe nimeni, iar în ultimul timp, mai mulţi bărbaţi cunoscuţi din România au preferat să-şi părăsească iubitele sau soţiile pentru a rămâne cu amantele.

Claudiu Niculescu s-a mutat cu amanta

Despre despărţirea lui Claudiu Niculescu de Diana Munteanu se tot vorbeşte de anul trecut, însă abia la începutul acestui an presa a aflat că fostul fotbalist şi prezentatoarea TV au divorţat. Din câte se pare, ruptura dintre cei doi a venit firesc, după ce Niculescu şi-a făcut o amantă.

Antrenorul avea o relaţie extraconjugală de mai bine de un an de zile, iar cei de la Click au scris încă din toamna anului trecut că Niculescu o înşală pe Diana Munteanu. Acum, cei de la Spy News au aflat şi de ce Claudiu Niculescu stătea la Mioveni, iar Diana Munteanu la Bucureşti. Se pare că sportivul locuia alături de amantă, în timp ce prezentatoarea TV era singură în Capitală.

Mihai Chiţu locuieşte cu amanta, dar nu a divorţat

De aproape un an de zile, jurnaliştii de la Click au dezvăluit că Mihai Chiţu are o amantă, iar de atunci fostul câştigător de la "Vocea României" şi-a părăsit familia. La începutul acestui an, cântăreţul a afirmat că nu mai formează de aproximativ şapte luni de zile un cuplu cu soţia lui, dar că nu au divorţat încă. Mai mult decât atât, se pare că Mihai Chiţu a rămas în căminul conjugal cu amanta, după ce soţia a plecat de acasă împreună cu fetiţa lor.

Alex Velea are un copil cu Antonia

De mai mulţi ani de zile, Alex Velea şi Antonia formează un cuplu, iar la sfârşitul anului trecut au devenit părinţii unui băieţel. Relaţia celor doi a fost foarte mediatizată, deoarece atunci când au început-o, atât cântăreţul, cât şi artista, erau căsătoriţi cu alte persoane. Dacă, până la urmă, Velea a divorţat de soţie, Antonia încă este în acte soţia lui Vincenzo Castellano.

Cristi Borcea s-a căsătorit cu amanta

În timpul mariajului cu Mihaela Borcea, fostul acţionar de la Dinamo s-a îndrăgostit de Alina Vidican. Până la urmă, Cristi Borcea a divorţat de Mihaela, s-a căsătorit cu Alina, care i-a dăruit un copil, iar acum este din nou gravidă. După cum s-a putut vedea în ultimul an, Mihaela şi Alina au devenit prietene foarte bune şi au participat împreună la mai multe evenimente.

Keo, fericit alături de Misty

După o relaţie care a durat aproximativ şapte ani de zile, Keo şi Andreea Bălan şi-au spus la revedere. Ruptura dintre cei doi a intervenit imediat după ce cântăreaţa a aflat că iubitul ei o înşela de mai bine de un an de zile cu o altă artistă, Misty. Acum, Keo a rămas cu Misty, iar din ce spun cei doi, între ei este vorba despre o iubire foarte mare şi sinceră.

Ştefan Bănică a negat că Lavinia ar fi amanta lui

În timpul mariajului cu Andreea Marin, Lavinia Pârva a fost fotografiată de paparazzi în timp ce intra în blocul unde Ştefan Bănică avea un apartament. Atât Ştefan, cât şi Lavinia, au negat că cei doi se aflau acolo pentru a se întâlni, iar Andreea Marin chiar a declarat public că soţul ei nu o înşală. După un timp, însă, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat, iar artistul a recunoscut că are o relaţie cu Lavinia Pârva, negând însă că aceasta i-a fost amantă.